Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Lecseréltem a droidos tabletem egy Lark ultimate 8i-re. Úgy érzem jó döntés volt,főleg hogy az alcor q717-nek olyan gyenge volt a wifije,hogy csak a szobámban tudtam használni,ott meg pont nem kellett,hisz ott az asztali gép, így kb csak ébresztőórának használtam..
Ez a Lark tetszik. Pontosabb,szebb a kijelzője is,és hát a teljes értékű windows kész csoda. Viszont a tárhely elég kevéske. Ha törlöm a recovery particiót, azt később,esetleges garancia ügy miatt vissza lehet varázsolni?
Helyreállítós pendrive-ot természetesen már készítettem.Más: milyen (billentyűzetes) tokot ajánlanátok hozzá? vagy esetleg külön vezeték nélküli billentyűzetet?
Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- No Rest for the Wicked
- OTP Bank topic
- Milyen széket vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs