Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katonab1983
tag
Próbálta már valaki a Gta 4 -et futtatni tabon?
Láttam két youtoube-os videót, ahol játszottak vele, persze elég minimál beállításokkal, Lenovo Miix 2-n, meg Asus Vivo 8 -on.
Kíváncsiságból lehet kipróbálom.
A másik kérdés: kellene nekem egy Otg kábel, de nem sima, leírom:
Kb egy éve egyik kollegám hozott haza bécsből (Kamionosok vagyunk, nagyon jól jönne nekem egy ilyen), útközben a tabján gépeztem. Akkor láttam ilyen kábelt először, nem tudom mi a neve.
A lényeg hogy az egyik vége ugye MicroUSB, és ugye mint egy sima Otg kábelen a másik vége Usb bemenet, viszont ezen kettő volt. Végülis két kábel a másik fele. Így tudta használni a külső vinyóját, és tölteni is egy időben. Sajna a kolléga utána nem sokkal elment máshová, nem is tudtam beszélni vele.
Tudja esetleg valaki hogy hívják ezeket a kábeleket? Nézegettem webáruházakat, de eddig nem találtam.
Köszömöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest