Hirdetés
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katonab1983
tag
Próbálta már valaki a Gta 4 -et futtatni tabon?
Láttam két youtoube-os videót, ahol játszottak vele, persze elég minimál beállításokkal, Lenovo Miix 2-n, meg Asus Vivo 8 -on.
Kíváncsiságból lehet kipróbálom.
A másik kérdés: kellene nekem egy Otg kábel, de nem sima, leírom:
Kb egy éve egyik kollegám hozott haza bécsből (Kamionosok vagyunk, nagyon jól jönne nekem egy ilyen), útközben a tabján gépeztem. Akkor láttam ilyen kábelt először, nem tudom mi a neve.
A lényeg hogy az egyik vége ugye MicroUSB, és ugye mint egy sima Otg kábelen a másik vége Usb bemenet, viszont ezen kettő volt. Végülis két kábel a másik fele. Így tudta használni a külső vinyóját, és tölteni is egy időben. Sajna a kolléga utána nem sokkal elment máshová, nem is tudtam beszélni vele.
Tudja esetleg valaki hogy hívják ezeket a kábeleket? Nézegettem webáruházakat, de eddig nem találtam.
Köszömöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Xbox Series X|S
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs