Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
aramis00
tag
Értem. Köszi az infókat! Szerviz még érdekes, de ha Mo-on veszem meg, a bolti szerviz legalább kell működjön. Annyi talán elég is most nekem. Munkára lenne, de nem 1. számú gépnek.
Akkor szerintem berendelek egyet webesen. Akkor úgyis van 14 napom "tesztelni".Ismertebb márkákat is néztem hasonló kiépítéssel, de most (ahogy írtam is, nem fő gépnek lesz) nem szánnék rá többet.
Amit még ki kell guglizzak, h ehhez a géphez milyen office jár, ha jár...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest