Hirdetés
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egy notebook, ami követ téged...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Nekem is informatikus a szakmám, és bár én nem tudok hozzátenni mindenféle csillivilli egyetemi diplomát csupán egy rendszeradminisztátori és multimédia fejlesztő plecsnit, de azt mégis nagyol jól tudom, hogy 16GB egy win8/8.1-nek édes kevés a GYAKORLATBAN!

Hogy miért? Mert az end-júzer bemegy a boltba, leakasztja a polcról, nekiáll használni, és "jé nincs elég hely kb. semmire" az első dolog amit az arcába tol a rendszer. És nem kell hogy egy ilyen a tulajdonomat képezze, a google ugyebár minden informatikus remek barátja és igen sok információ kinyerhető onnan is.
Én is tisztába vagyok vele, hogy ELMÉLETBEN 16GB röhögve elég kellene hogy legyen a win8.1-nek, és még bőségesen is kellene hogy maradjon a rendszeren hely úgy hogy recovery is van a gépen, lenne is 1-2 tippem miért nincs, de ennek a végeredménye úgy se számítana mert a GYAKORLATBAN ettől még a júzerek számára ugyanúgy a használhatatlanság szélét súrolná a tablet, és alig akadna 1-1 felhasználó aki pontosan tudná hogyan lehetne helyrehozni a dolgokat teljes rendszergyalulás nélkül.
Én, amikor itt a topicban ajánlást teszek bárkinek, vagy valamiről véleményt nyílvánítok, akkor legjobb tudásomhoz képet igyekszem objektíven hozzáálni a dolgokhoz, ami jelen esetben (is) azzal jár hogy a "de elméletben működne!" felugró ablakra reflexből nyomok egy 'ignore'-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- reMarkable 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest