Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Nekem is informatikus a szakmám, és bár én nem tudok hozzátenni mindenféle csillivilli egyetemi diplomát csupán egy rendszeradminisztátori és multimédia fejlesztő plecsnit, de azt mégis nagyol jól tudom, hogy 16GB egy win8/8.1-nek édes kevés a GYAKORLATBAN!

Hogy miért? Mert az end-júzer bemegy a boltba, leakasztja a polcról, nekiáll használni, és "jé nincs elég hely kb. semmire" az első dolog amit az arcába tol a rendszer. És nem kell hogy egy ilyen a tulajdonomat képezze, a google ugyebár minden informatikus remek barátja és igen sok információ kinyerhető onnan is.
Én is tisztába vagyok vele, hogy ELMÉLETBEN 16GB röhögve elég kellene hogy legyen a win8.1-nek, és még bőségesen is kellene hogy maradjon a rendszeren hely úgy hogy recovery is van a gépen, lenne is 1-2 tippem miért nincs, de ennek a végeredménye úgy se számítana mert a GYAKORLATBAN ettől még a júzerek számára ugyanúgy a használhatatlanság szélét súrolná a tablet, és alig akadna 1-1 felhasználó aki pontosan tudná hogyan lehetne helyrehozni a dolgokat teljes rendszergyalulás nélkül.
Én, amikor itt a topicban ajánlást teszek bárkinek, vagy valamiről véleményt nyílvánítok, akkor legjobb tudásomhoz képet igyekszem objektíven hozzáálni a dolgokhoz, ami jelen esetben (is) azzal jár hogy a "de elméletben működne!" felugró ablakra reflexből nyomok egy 'ignore'-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mesterséges intelligencia topik
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest