Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Ne haragudj, de nekem ez személyes tapasztalat. Nem fogtam ki, a net tele van ezzel, hogy win 8.1-re nem tud rendesen frissíteni. Nem csak az Asus, a Samsung sem. Képtelen volt egy hr után végigcsinálni, napokig próbáltam, de mindig beleesett egy végtelen ciklusba, és nem frissült. Több géppel is eljátszottam ezt. Én eleve semmiféle tabletet nem vennék garancia nélkül.
Akksiidőre, meg nekem a miix 2 10 simán hozta 8 órát, pedig fullhd.
Én biztos nem vennék már ilyen elavult cuccot. Saját tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Horgász topik
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Crimson Desert
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest