Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peterk

senior tag

válasz r3dsnake #3082 üzenetére

Tableten nyilván valami hasonló funkcióra, mint amit envagyok is írt. Linuxos XBMC, stb. Tablet funkciókra nyilván értelmetlen, hiszen alkalmazásbolt sincs, miközben ott van az android, ios és win százezres alkalmazásboltokkal. :D

(Egyébként én is sok éve htpc-zek, volt millió megoldásom már, és nálam is XBMC fut a házban, több gépre is megosztva. De tabot én se használnék, legalábbis egyelőre, amíg a bagyusz féle ezermesterek össze nem ütnek egy kész linuxos megoldást az ilyesmire. :) Addig viszont csak a kínjait látom. Még, ha egyedül lennék akkor oké, de családban csak kínlódásnak érzem. Vegyes használatban - tabletként is cipelve - ugrik a media center jelleg, mert ha elviszem, akkor a család nem tud filmet nézni. Ráadásul folyton állítgatnom is kéne, mert a gyerekek és a párom egy távirányítóval még elbírnak, de a tableten matatás meg kábel dugdozgatás nekik már sok. Nekem egyébként a málnás megoldás se jött be központi XBMC szervernek, a kis teljesítménye és az I/O limitáltsága miatt. Inkább összeraktam egy mini-ITX-es kis gépet erre. Ez is router méretű, alig nagyobb mint a málna, ez se fogyaszt 10-12 wattnál többet, és ez teljes értékű, távirányítóval, torrent szerverrel, és minden egyébbel amit használunk. Igaz, ez egy tízessel többe került - kb. 35 ezer volt -, de kompromisszum mentes. A málna PC-t meg beraktam a hálóba XBMC kliensnek, arra tökéletes.)

Új hozzászólás Aktív témák