Hirdetés
- Milyen Blu-ray írót?
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
valenc
tag
Engem csak azért zavar a recovery mert foglalja a helyett
Amúgy a gyári rendszerrel sincs bajom csak úgy szeretném belőni hogy minél több szabad helyem legyen.
Köszönöm a részletes leírást akkor eszerint lementem és újrarakom.
Az embeddedet is csak azért kérdeztem mert elvileg az még kevesebbet foglal,bár nemtudom hogy ezekre a táblákra felmegy e,igazából az újratelepítésnél is csak a driverektől félek hogy minden meglesz e.Meg még kell vennem egy 32-es microsd-t úgyhogy addig tuti marad a gyári rendszer.
Más: Amúgy meglepően jól használható így a win8 1 giga rammal én nem gondoltam volna
Valaki itt írta hogy mi értelme ilyen tabnak,én már régóta szemezgetek win8-as tabokkal de 100-at nem adtam volna értük.Ezt megkaptam 20-ért kipróbálom ha hosszútávon működik a dolog simán veszek egy core m-est és eladom a laptopom.Próbának 20-ért szerintem tökéletesek,és egyenlőre nem látnám hogy belassulna a cucc pedig volt hogy ment a windows update mellette nyitva volt 4-5 ie ablak és simán ment a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Milyen Blu-ray írót?
- Crimson Desert
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iOS alkalmazások
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a gyári rendszerrel sincs bajom csak úgy szeretném belőni hogy minél több szabad helyem legyen.