Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem cáfol semmit, egy lehetséges magyarázatot ad arra a jelenségre, ami miatt egy bizonyos réteg - jelesül itt éppen személyesen te - nem talál kedvére való példányt a jelenlegi kínálatból.
A továbbiakban mindenesetre személy szerint jobban örülnék neki, ha a piaci szereplőket zaklatnád az igényeiddel, biztosan szívesen vesznek minden visszajelzést - nem mintha én személy szerint ne vállalnám fel a kedvedért, hogy az én hibám ez az egész, felőlem azt is rám foghatod, hogy a föld miattam gömbölyű, elfér a vállamon a dolog, de ezzel a személyeskedésbe hajló arroganciával nem leszel a barátom, ha nem baj.
Hosszú távon nyilván többé-kevésbé igazad lesz, különösen, ha tényleg ideérnek egyszer majd a noname kínai versenyzők is, náluk nagy hagyománya van az erős hardver - nulla support - alacsony ár hármassal fémjelzett piaci tevékenységnek, és előbb-utóbb valószínűleg lépéskényszerbe hozzák a nagyobb piaci szereplőket is, de nem tartanám addig vissza a lélegzetem, amíg bekövetkezik a fordulat.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest