Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem cáfol semmit, egy lehetséges magyarázatot ad arra a jelenségre, ami miatt egy bizonyos réteg - jelesül itt éppen személyesen te - nem talál kedvére való példányt a jelenlegi kínálatból.
A továbbiakban mindenesetre személy szerint jobban örülnék neki, ha a piaci szereplőket zaklatnád az igényeiddel, biztosan szívesen vesznek minden visszajelzést - nem mintha én személy szerint ne vállalnám fel a kedvedért, hogy az én hibám ez az egész, felőlem azt is rám foghatod, hogy a föld miattam gömbölyű, elfér a vállamon a dolog, de ezzel a személyeskedésbe hajló arroganciával nem leszel a barátom, ha nem baj.
Hosszú távon nyilván többé-kevésbé igazad lesz, különösen, ha tényleg ideérnek egyszer majd a noname kínai versenyzők is, náluk nagy hagyománya van az erős hardver - nulla support - alacsony ár hármassal fémjelzett piaci tevékenységnek, és előbb-utóbb valószínűleg lépéskényszerbe hozzák a nagyobb piaci szereplőket is, de nem tartanám addig vissza a lélegzetem, amíg bekövetkezik a fordulat.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs