Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Talán elég lesz neki. Nem ismerem az Inventort, nem is használtam soha, szóval személyes tapasztalatom nincsen vele, főleg nem Bay Trail-T-s tableten, de ahogy elnéztem a minimum rendszerkövetelményeket (mivel nem írtad melyik verzió én a legfrissebbet alapul) nem sok esélyt látok rá. Persze ez még nem jelent semmit, csak a kipróbálása után lehet nyilatkozni a használhatóságáról.
Nem tudom mennyire vagy jóban azzal ismerősöddel, akinél a Miix 2-t láttad, de megkérhetnéd, hogy próbálja ki neked. Ha a gyengébb processzoron is jól használható, akkor a ThinkPad 8-on sem lesz vele gond.(#260) Süvi
A futtatásához/használatához szükséges minimum rendszerkövetelményeket teljesíti, néhány visszajelzés szerint a 2013 is normálisan fut rajta, szóval nem lesz vele szerintem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest