- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Milyen asztali médialejátszót?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
Már múlthét óta boldog tulajdonosa vagyok egy Prestigio Multipad visconte 3 tabnak amiben kellemeset csalódtam a többi felhozatalhoz képest. Eddig konkrétan csak két gyártó tábjait néztem, a Lenovo-t meg az Asus-t. Lenovo-ból a Mix 2 , Mix 2 10, Thinkpad 8 típusokat nyomkodtam végig, de szinte mindegyik borzasztó összeszerelési minőséggel rendelkezett, az volt számomra a legmeghökkentőbb, hogy a 150k-s Thinkpad 8-n a z alu keret és a plasztik hátlap között volt 1mm rés, valamint nem volt normálisan lesorjázva az öntési illesztékeknél. Kézbevételkor mikor a széleihez ért a kezem egyből feltűnt. Lehet, hogy ez még a gyártás előtti példány volt, mindenesetre elég negatívan érintett. Asus-tól csak T200TA modellel volt szerencsém, ami jó benyomást keltett, de ez is nyeklett-nyaklott, de legalább normálisan össze volt rakva. Sokáig gondolkoztam a vételen, de rájöttem, hogy nekem ez egy kicsit túl drága. Így hát ráeszméltem, hogy ennyi erővel egy kevésbé "márkás" modellel is beérem, amitől nem várok el semmit a "Nagyok" tapasztalata után. Ezért esett a választás PMV 3-ra amit 69k-rt vettem az iponról.
Pro:
++Anyaghasználat és az összeszerelési minőség nagyon meggyőző, sehol sincs sorja, vagy illesztési hiba.
+A normál usb port mellett a micro usb-t is lehet használni OTG-módban
+Billentyűzet dokkoló csatlakozó jelenléte (amihez akármikor beszerezhető egy bill, ha igény adódik rá)
+Különálló töltő csatlakozó (nekem ez pozitívum, mert így mind a 2 usb portot lehet használni)
+Extra fényerejű indikátor ledek mellőzése, tehát a töltés,webcam jelző egyáltalán nem zavaró
+Érintés támogatott UEFI, de lehet kezelni, egérrel,billel, de még a hangerő+-/ bekapcs gomb párosokkal is
+UEFI kiterjesztett beállítási lehetőségekkel rendelkezik
+64bite-s (win,linux) rendszereket is lehet telepíteni, de csak normál usb portról, micro usb+OTG-kábelről csak 32biteseket(ez mondjuk így elég érdekes, de mind1)
+EMMc kiemelkedő gyorsasággal bír. 1-8mb-s block méretű fájlok esetén: írás 45mb/s olvasás 177mb/s, 512kbyte block méretű fájloknál: írás 44mb/s olvasás 172mb/s, 128kbyte blockoknál írás: 30mb/s olvasás 150mb/s
+5óra aktív böngészés 60% fényerőn , (UEFI-ben ki lehet kapcsolni a cpu és a gpu boost opciót, így akár a 6óra is meglehet) Egy teszt oldal szerint folyamatos videó lejátszás esetén 6órát bír.+- IPS panel ami ugyan szép képet ad, de max fényerőnél alul beszűrődnek a háttér megvilágító források. 80% fényerőnél nem észrevehető
Cont:
-Jack jobb oldala vélhetőleg nincs leárnyékolva így hallani egy kis "gép morajlást"
-rövid kb 60cm töltő kábel
-Gyártó nem publikálta a windowshoz a drivereket (később valahova feltöltöm)
-kisméretű háttértár 16GB EMMc(de legalább gyors) Tiszta win telepítés után nagyjából 6-7GB áll rendelkezésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- War Thunder - MMO Combat Game
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Zsandár fórumtársnak vasárnapig jegelve. Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG
- Apple Smart Folio iPad (A16) (11. generációs) - citromsárga tok
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB yellow sárga Apple garancia ajándék Apple tok
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Logitech MX Master 3S for MAC
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest