Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem erről van szó. Írtam egy lehetőséget, egy infót, amin el lehet indulni. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy a modemet E220 -nak, vagy E1220 -bak hívják, mint ahogy az is, hogy cserélhető -e az adott készülékben, vagy sem. Én E220 -ra kerestem rá és így is tengernyi találat volt. A módszer sem annyira "talán" kategória, mert a málnaPC -ből is így csinálnak GSM - VOIP gater -t. Komplett leírások vannak rá, felsorolva az alkalmas modemeket. Szóval, amit írt, az a megoldás szempontjából tök mellékes. Érdemleges, előrébb vivő infóval nem szolgált. A PH -n a "szakértő" státusz nem automatikus, mint a "lelkes újonc", vagy a "PH kedvence". Azt érdem szerint kaphatja vki. Én egy szakértő státuszú hozzászólótól ennél kicsit szakértőbb útbaigazítást várnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest