Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini-ITX
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Sziasztok!
Nem rég értem haza Bécsből egy Lenovo Thinkpad 8 társaságában. Eddig nagyon tetszik, viszont van 1-2 dolog amit nemtudok. A vonat úton sikerült letölteni a magyar nyelvcsomagot és most nagyjából mindenhol magyar kivéve a bekapcsolásnál az üdvözlő szöveget és 1-2 szoftverben pl időjárás. Az lenne a kérdés hogy ezeket van mód valahogy lefordítani (pl reinstall) ?Másik ami aggasztóbb hogy amikor bekapcsoltam a gépet akkor neten nem állt be az aktuális időre hanem maradt valami júniusi dátum, és a lenovo szoftvere ezt regisztrálta be, és miután beállítottam az időt, azt írja márcsak 278 nap van a garanciából. Ezen esetleg reinstall segíthet? Bár nem hinném...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest