Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
gery2123
üzenetére
Sajnos windowson a nyers felbontas nem minden.
Ha elsosorban desktopkent hasznalod a windowst, akkor a magas felbontas atok, nem aldas. Ha elsosorban a metro feluletet hasznalod, akkor viszont a jobban skalazodo elemek miatt hasznos lehet a nagyobb felbontas.
Eleinte en is ugy voltam vele hogy jo lesz nekem a (billentyuzetes) lenovo, mert majd ugy is a metro-s feluletet fogom fokent hasznalni, 1-1 aklalmazast kiveve amit majd desktopbol futtatok.
Aztan telt-mult az ido, rajottem hogy a metro-s appot egyenertekuek egy kalap... [csunya budos vegtermekkel], hiaba turtam a windows store-t, minden [csunya budos vegtermek] hihetetlenul igenytelenul van megcsinalva es minden fizetos, reklamokkal van agyonb...va.
Most epp ott tartok, hogy kizarolag desktop modban hasznalom a tabot, es hebe-hoba atkapcsolok metro-s feluletre, mert vegul csak olyan 2-3 metros app maradt, amit hasznalok.
Ha a FHD mellett dontottem volna akkor, most egesz biztosan szivnek rendesen. Nem akarlak lebeszelni meg rabeszelni semmire se, de alaposan fontold at, mire is lenne hasznalva a tab, es ennek fenyeben merlegelj

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest