Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebaska
csendes tag
Igen,sajnos ez így van,nem lehet olyat,hogy lekapcsolod a kijelzőt,de streamels,vagy töltessz,mert megszakad,azaz találtam egy registry módosítást ami állítólag úgy ahogy megoldja,de akkor meg nem lehet alvó módba tenni,csak kikapcsolni,ahogy olvasgattam,sok embernek fájó pont ez...egyik ember ugyanezzel küzd a surface 3 al...nem tudom,nem használok laptopon win 8.1 et,ott lehet kikapcsolható a kijelző,de azért egy előbb említett tabletnél,ami erőben simán laptopokkal versenyez,és mégsem tud egy ilyen alapvető dolgot,hát...na mind egy,elnézést a kirohanásért,de néha az ilyen jófajta marhaságok miatt rúgnám fenékbe a fejlesztőket,éppúgy mint a flash miatt androidnál...más,ami nem ide tartozik,valaki tudja mit tesznek azokkal az eszközökkel,amit elégedetlenség miatt visszaküldenek a vevők,eladják őket csökkentett áron,vagy másnak teljes áron talán?mert lassan annyi eszközt küldtem vissza hibák miatt hogy kezdem megsajnálni azt a bizonyos négy betűs román céget
Új hozzászólás Aktív témák
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest