Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple MacBook
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
+1
Nekem is pont egy éve lett win-es gépem (Cube i9), amiben Core M3-6Y30-as proci van, meg 128 gb-os ssd + 4 GB RAM, és teljesen meg vagyok vele elégedve.

Én is egyetemista vagyok (+munka is), én biztos nem váltanék vissza droidra ezek után: sokkal nagyobb itt a szabadság.
Futtattam rajta Catiát is (persze egyszerűbb modellel), de gond nélkül vitte azt is.
Év elején meg napi szinten dolgoztam rajta 5-6 órát 10 ezer soros excelekben, de meg se kottyant neki, úgyhogy ez még pár évig elég lesz nekem teljesítményben.
Szvsz: psg5: én mindenképp Core M-el szerelt gépet ajánlok, ha nem áll tőled távol akkor pedig külföldről való vásárlást megbízható helyről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest