- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thief
aktív tag
Na ezt oldja meg valaki:
Adott egy Acer Switch 10 SW12-015-ös tablet/laptopAlaplap cserén volt, egy olyan lapot raktak bele amibe egy hibás windows termékkulcs van égetve. Sem frissíteni nem tudom a windowst, sem újat telepíteni nem tudok. Még OTG-vel sem bootol be usb-ről (fat 32, direkt uefi usb-t csináltam). Ha pedig windows alól próbálom frissíteni, hibát ír a termékkulcsra. Na már most ez a kisebb probléma. A nagyobb, hogy bios update-ből a legfrissebb van fent, így a windows egyszerűen képtelen kapcsolni a kijelzőt, vagy alvó módba rakja a gépet (háttérben nem megy letöltés, zene, semmi), vagy non-stop világít a kijelző. Ha felrakom a bios update-et (az azonost, mivel nincs újabb), akkor frissít valamit a windows-ban első indításkor és eneriagazdálkodásnál megjelenik KÜLÖN a kijelző kikapcsolása és az alvó mód időzítője is. Viszont az első újraindítás után megint eltűnik és a hiba visszatér.
Már próbáltam parancssorból is eltűntetni a kulcsot, de ez is csak 1 újraindításig működik, mivel gondolom a termékkulcs bele van égetve az alaplapba. Mikor volt szervízben, rá 1 hétre lejárt a gari. Szervíz kilőve.
Na már most van erre megoldás, vagy öntsem le benzinnel, gyújtsam fel és rakjam fel youtube-ra?
3 napja google-özök, már szerintem mindent megpróbáltam, de hátha itt valaki tud mondani valami okosat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gitáros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest