Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
-
HornedReaper
senior tag
Driver Booster nevű program nagy segítség volt nekem, régi tablethez és laposhoz talált jó drivereket.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
this is life #15484 üzenetére
Nem lehet valami telepíthető programmal lecserélni?
folyamatosan most is hogy gépelek felül írja a felajánlott szavakat, tuti lassítja
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! elég döglött ez a topik, de hátha
windows 10, hp elite x2 1012 g1 2mag 4szál m5 proci 8GB RAM gép. Több helyen olvastam facebookon érintőkijelzőn gépelve laggol, lassú a bevitel. Nálam is ilyen. Kisegítő lehetőségeket stb kikapcsoltam és nincs több ötletem mit lehetne még megpróbálni. Most is a kijelzőn gépelek és egész jó, de facén ugrál a képernyő fel-le gépeléskor (Chrome és firefox is), erre azt ajánlják 100% alá csökkenteni a nagytást de ez sem segít. Szóval laggol és minden leütésnél fel-le ugrál. Van megpldásotok? Helyesírás-ellenőrzés is kikapcsolva néha valami mégis belejavít és a virtuális bill tetején sem tudom kikapcsolni az ajánlott szavakat. Bármi ötlet?
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! HP i5 procis régebbi ultrabook (billentyűzet nélkül, szóval így tablet) Windows nem látja az akksit, írja is de közben működik vele. Eszközkezelőben ott van, eltávolítás után újratelepíti a drivert, utána sem látja az akksit. BIOS reset után sem. Akksi hibaelhárító sem lát hibát. HP Support program nem települ (lehet új win userrel települne de az is macera).
Vajon mivel a Win 10 nem látja (lehet a BIOS sem), de működik akksiról (2-3 óra az akksiideje), így okozhat problémát, pl. kikapcsolt állapotban túltöltheti, mert nem érzékeli, vagy az akksikban külön van védelem? Akksit cseréltek benne elvileg, előző tulajnak ezt mondták és még van pár hó gari is.
Szóval nem szeretném túlmeríteni / túltölteni és mivel nincs USB (SSD partícióról lehet Win-t telepíteni), a Windows sem szívesen cseszegetném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last Epoch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest