Hirdetés
- Akciókamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Van egy problémám:
Kétféle wlan kártya volt a gépemben, különböző driverekkel.
Ennek hatására a kapcsolat most úgy néz ki hogy:
"Vezeték nélküli hálózatok 7"
a hálózatok beállításánál meg a kártya típusa:
"Márka Wireless Network Adapter #5"Ezen túlmenően a régi hálókártya egy másik gépben van, ami ha csatlakozik a routerhez, nálam egy pillanatra megszakad a net (ami nagyon nem jó). Amik lekapcsolja a gépet szintúgy.
Érthetetlen hiszen DHCP, és azon belül is két gépre fenntartott ip-címeket adtam meg (mac címhez tartozót)Kérdés:
1.: Hogy tudom ezeket a hálózati kapcsolatok 2-3-4-5-6...okat kitörölni?
2.: Mi okozza az én szakadásom? Szerintem valahol a 2-től 6-ig a gépemben ott van az adat azzal a régi kártyával meg mac címmel, és amikor a router érzékeli, valahogy ütöközteti az én gépemmel is. Ezért is akarom maradéktalanul letörölni.thx
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest