Új hozzászólás Aktív témák

• Flagstaff2

senior tag

Én a következőképp jártam: felraktam ezt a ''csodát''. Oké,szépen felment,de sajnos egy partícióra ment az XP32-vel,így a 32-es alatt nem mentek progik. Az x64 alatt meg nem ment a WLAN karim,ami lényeges lenne mert azon jön a netem,hát mondom akkor mehetsz a lecsóba. Amióta fent volt ez a gyönyörűség azóta szerintem Bill anyukája folyamatosan csuklik. Mondom miért: A WinXP32 CD-ről azóta egyszerűen képtelenség bootolni. Nem jelenik meg a Nyomjon meg egy gombot kap egy libacombot felirat. A CD tuti jó mert másik gépen elindul. Tettem már másik nem SATA vinyót a gépbe nehogy az MBR legyen megfertőzve az x64 által. Tettem másik CD ROM-ot hátha az a nyűgje. Flasheltem a legfrissebbre a BIOSt DOS alól. Csináltam BIOS Recovery-t. És nem. Nem annak a jó istennek sem. Pedig előtte gond nélkül szaladt fel az XP32 a gépemre. Linux is volt fent,SuSE9.3. Amióta ez a csoda rajta volt,elindul ugyan a telepítő de szinte az elején le is áll a fájlok telepítése. Már két napja ezzel szívok,kezd elegem lenni. valakinek ötlet? Esetleg a BIOS boot sectorát hogy lehetne felülírni/szerkeszteni? Mert úgy néz ki eddig hogy ott van a kutya elásva. Ja! Win2K floppykkal indítható,utána gond nélkül fel tudom upgrade-elni XP32-re,csak idegesít hogy nem tudok közvetlenül telepíteni. ME,98 telepítő CD szépen indul,és az x64 telepítője is kihozza a Please press key... marhaságot.

Új hozzászólás Aktív témák