Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
AVG vagy inkább Avast legyen Vistára?
-
törölt tag
tavaly majus-junius ota van fent a vista, az elso problemak kb december kornyeken jelentkeztek, kiveve az usb-t, az mar a kezdetektol fogva nem muxik rendesen
frissitesek le vannak toltve
majdnem minden beallitas ugy van, ahogy azt a vista beallitotta, kiveve swap file, hasonlo dolgok
uj eszkoz egy vinyo + videokartya volt, de a drivert is rendesen eltavolitottam, ugy csereltem eszkozt...azert meg megvarom moomant, hatha tudna megoldassal szolgalni
ha megse, akkor asszem visszarakom az xp-t vagy a win 2000-et -
heaven
tag
Csak, ha Pendrive-ot helyezek be, azt lehet eltávolítani-
Hogyan lehet vinyót eltávolítani?
-
heaven
tag
Most tértem át XP-ről Vista-ra és a következő kérdésem van:
Van 1 SATA mobil rack és menet közben nem tudom kivenni a gépből, mert a Hadrver biztonságos eltávolítása ikon nem jelenik meg.
-
-
törölt tag
sziasztok,
tobb problemam is lenne igy hirtelen a windows-szal es a programokkal, ultimaterol van szo
1, nagyon lassan all fel a gep, es nagyon lassal kapcsol ki, ami meg nem is lenne baj, de 4-5 perc az mar nekem gyanus
2, az utobbi ket hetben minden ujrainditasnal elfelejti a kiterjesztesekhez hozzarendelt programokat...van amikor ikonokat sem jelenit meg a fileok elott, csak az ures feher lapot, es tobb programnal is minden inditasnal rakerdez, hogy az-e az alapertelmezett, hiaba van kipipalva, hogy igen
3, vmelyik lakotarsam feltette a mirc-et a gepre, uninstallaltam es azota mindig az a hibauzenet fogad, hogy a czvhost ervenytelen helyre mutat, toroljem a szuksegtelen bejegyzeseket a rendszerleiro adatbazisbol...
ehhez nem igazan szeretnek hozzanyulni, de a registry clean sem tudott mit kezdeni a problemaval...4, ha elinditok egy programtelepitest, kb 30-40 masodpercig all a gep, mintha le lenne fagyva, a tc es az intezo is azt irja ki, hogy a program nem valaszol, es be akarja zarni...
5, indokolatlanul magas a processzor kihasznaltsaga...nagyon soxor fel oraig is 100%-on van, a futo programok nem foglalnak sok memoriat es a halozati forgalom sem nagy, viszont a sok ertelmezhetetlen futo alkalmazas neve kozul nem tudom melyik az ami kell, es melyik az ami nem...
6, rendszerinditasnal letiltja az nvidia kezelopanelet, es kiirja, hogy blokkolt par futo programot, majd leul a talcara
hiaba engedelyezem a progikat, minden inditasnal ugyanez a hibauzenet fogad...7, ha intezoben nyitok meg egy mappat, folyamatosan fut fent a zold csik nagyon lassan...teljesen belassitja a gepet
ugyanez van a vezerlopultnal is...
ha pl filmet nezek, akar 2 perc is eltelik, mig a vezerlopultot megnyitja8, az usb-vel is van gondom...
hosszu masodpercekig nem csinal semmit a gep masolasnal, viszont utana hirtelen ugrik 20-30 %-ot, majd megint olyan, mintha lefagyna...
teljesen lefogja a gepet az usb-s kommunikacio, teljesen mindegy, hogy pen drive vagy telefon vagy fenykepezogep van rakotve...a gep adatai az en adataimnal
legyetek szivesek segitsetek, szeretem a vistat, de az utobbi par hetben mar kezd az agyamra menni
a valaszokat elore is koszi -
gyiku
nagyúr
van vmi gadget ati kartya homerseklet kijelzesere? (passziv hd2600xt)
vagy everest aux erteke arra vonatkozik? -
Steven
addikt
válasz
PowerBuldog #9879 üzenetére
mellékessen :nekem 12 db usb portom van. A firewire meg szabvány port olyan mint az usb minden mindennel kompatibilis ha usb keresztül is ezt csinálja akkor szar vidd vissza garba vagy ha másnál is ezt csinálja hozzánk is hoztak vissza párat garba....
mostmár megfelel?
-
AMD Power
titán
Belőttem dettó olyanra a Pro Streetet mint amilyen az XP-n volt. Én személy szerint semmi lassulást nem tapasztaltam.
-
Steven
addikt
válasz
PowerBuldog #9875 üzenetére
használd usb-n keresztül
vagy ne használj vistát
-
Bali27
addikt
Most melóba vagayok.. Majd otthon betesztelem. Köszi
-
PowerBuldog
veterán
Üdv!
Van egy My Book Pro külső winyóm, FireWire-n csatlakoztatva a gépre. A Vista viszont nem kezeli rendesen. Egy idő után fogja és eltávolítja az eszközt, és nem tudom használni. (Ez csak akkor ha huzamosabb ideig nem dolgozok vele pl: este). Valamint a hozzá telepített Buttom Manager sem működik. Fent van ugyan, de nem ismeri fel a winyót, nem kezeli. Valamint a biztonságos eltávolítás sem működik.
Valaki tud esetleg erre gyógyírt? -
Hello!
Két klikk a hálózati ikonra a tálcán->hálózati és megosztási központ->állapot
Ha erre gondoltál, bár az aktuális sebességet itt nem írja, de a ki-bemenő adatforgalmat igen.Neck: Én a Cyberlink PowerCinema 5-öt szedtem le a minap, tökéletesen megtalál minden csatornát, valamint az aero kikapcsolása nélkül is megy, többet is próbáltam eddig ez az egy volt ami nem kapcsolta ki az aero-t, van teletext is, pedig az én kártyám(stlab tv/av) gyári xp-s progjával nem volt. Igaz nem ismeri fel hogy van rádiótuner is, de azt ugysem használtam.
A Cyberlink oldaláról le lehet tölteni egy 30 napos trial verziót, kipróbáláshoz elég.
utána meg eldöntöd hogy megveszedvagy máshogy szerzed be 30 nap után
-
Bali27
addikt
válasz
Tomitosz #9867 üzenetére
Radeon 3870.,. Azaz DX 10.1 es..
Nem értem.. MI az hogy telepitömön fent van?
Most dx 10.1 es van Vista alá felinstallálva.. AMikor inditanám az egyik kedvenc játékom kiirja hogy milyen DX925 valami dll. kellene neki, ami csak dx 9 alatt van.. Tehát rakjak dx9 et..
MOndjuk amnikor felraktam anno (az első telepitéskora vistát és felinstalláltam a DX9 et a 3dmark 06 helyett a dxdiag akkor is dx10 et ir ki...
-
Tomitosz
aktív tag
válasz
AMD Power #9864 üzenetére
A rendszer magától is beszokott állítani egy értéket ami elviekben kielégítí az igényeket. Nekem 64bites Vista van 2gb rammal és 2,3gb-ra állította be a virtuális memóriát. Én mondjuk-e mellett még a ReadyBoot funkciót is használom.
De nagy általánosságban megközelítőleg anyi virtuális memóriát szokott beállítani amenyi fizikai ramod van. Elvégre valahova a ram tartalmát is le kell menteni. -
Bali27
addikt
Sziasztok.. Tudnátok segiteni?
Felraktam az SP1 et ami már DX 10.1 es támogatottságot élvez... De jópár játék amikor el akarom inditani azt irja hogy kell neki ez és ez a dx9 lalala.dlll , és rakjam fel a direcx 9 et... MIt csináljak?
Most konkrétan a World Series Poker 2008 ról van szó.. 3Dmarkot már nem is említem.. -
AMD Power
titán
NFS Pro jól megy Vista alatt.
-
Lacika25
tag
Meg van a probléma. A rendszer visszaállítási pontok miatt hiányzott az a pár giga, de ezt nem jelezte ki a Total Commander, se a Számítógép.
-
Neck
veterán
Sziasztok! Valaki nem tudna mondani egy TV nézős progit Vista alá? Pinnacle PCTV 110i-m van. Előre is köszi! Üdv:
Neck
-
Lacika25
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Csak Vista van a gépemen. A C meghajtó 60 GB-os, 29 GB szabad hely és 24 GB foglalt, 7 GB-ról fogalmam sincs. Valakinek van rá ötlete? A foglaltban bent van a lapozó és hibernáló rész is.
Köszi!
-
Steven
addikt
Hogy lehet vistánál hogy ha keresek egy gadget -cet hogy angolul keressen ne magyarul?
-
sziasztok,
a gondom az, hogy vista alá feltettem az iis-t illetve a php 5.25öt s ha php fájlt nyitok meg, akkor dob egy 500-as errort. Várom ötleteiteket, hogy mit csináljak, hogy rendbejöjjön :$
-
gergo19
aktív tag
Biztos bolt már de én még sehol nem találltam leírást a problémámról. Hogy lehet kikapcsolni azt hogy a Vista egyáltalán ne használja a vinyót(ne legyen lapozófájl és ne swappoljon) mert játék közben midig dolgozoik és ez nagyon zavaró és lassít is. 4Gb memóriám van szerintem ez elég kell hogy legyen. Akkor hol tudom kikapcsolni a vinyó használatot?
-
Dundy
tag
Sziasztok!
Vodafone mobil netesek topicjában beszéltük, hogy bizonyos okok miatt talán jobb nem a gyári VMC programot használni "betárcsázásra", hanem a Windows dial-upját.
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
A Vista dial-upja csatlakozik, de nem látom a ki/be menő forgalmat, illetve annak sebességét. Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy ezt mégis követni tudjam?
Kb. 10 éve nem használtam dial-up kapcsolat, így nem tudom, hogy csak a Vistában rejtették ezt el, vagy csak én nem használtam ilyet már régen.
-
Boolash
aktív tag
válasz
TazLeacher #9845 üzenetére
Ja, tényleg van 64bites Xp is.. okés. Csak gondoltam a Vista újabb, jobban támogatja az újabb hardvereket, jobban kihasználja stb...Vagy ilyenekről szó sincs...
-
Bali27
addikt
Eddig a Red Orchestra sosem dobott ki... MOst kidobott iylen üzenettel.. szerintetek ez mi, és miért van...[link] (tegnap raktam SP1 RTM et)
-
hakos1987
őstag
Hali!
sürgősen segítsen vki pls!
Mióta tuningoltam a procimat, azóta nem jön be a vezérlőpult! Minden más működik, 3dmark lefutott, csak a vezérlőpultot mikor megnyitom, egyből bezáródik!
Újra nem szeretném pakolni! Pls!
köszi!
-
AMD Power
titán
A Feladatkezelőben miért nem látom ,hogy mi fut és mennyi memót eszik?
-
hkari
őstag
Sziasztok.Szerintetek mért lehet az hogy DVD -t nem tudok lejátszani? Összes program kifagy tőle
Ha megnyitom a DVD-mappáját leáll az explorer és ujraindul
-
Xelo
addikt
remélem SP1el jól fog futni a The Witcher c. játék. nélküle egyfolyt kilépegetett
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok.
Csak egy rövid kérdésem lenne. Új gépet veszek X2 4800+, 2Gb ram, sata2 hdd. Munkára lesz. Érdemes vistát feltenni, vagy nem. A csicsa nem érdekel, csak az miatt nem akarom feltenni (ésmég gondolom lassítja, feleslegesen terheli is a rendszert). Egyedül a 64bites verzió miatt lehet jó (gondolom én), merthát a procim is az. -
AMD Power
titán
Feltolom ez első játékot a Vista alá.
-
Tomate
veterán
Valaki, megtudná mondani, hogy van-e valami számottevő különbség SATA1 és SATA2-között?
-
Tomate
veterán
-
AthlonXP
őstag
Heló.
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet úgy elindítani az eszközkezelőt, hogy látszódjanak benne az épp futó alkalmazások? Mert ha elindítom, csak a "Felhasználók" fül látszik. Az lenne jó, ha induláskor úgy jönne be mint az XP-n, ahol lehet váltogatni a fülek közt és egyessével be tudom zárni az épp futó progikat. Mert ha épp kifagy egy progi, akkor nem mindíg tudom bezárni az ablakát csak ha újraindítom a wint és ez elég zavaró így.
-
Tomate
veterán
Miért nem képes a rendszerem felállni alvó állapot után? Bekapcsolom és csak fekete képernyő. Miután resetelek, jó, lehet folytatni, de először miért nem?
-
Thrawn
félisten
válasz
tupacamaru #9818 üzenetére
Aktiválva van a Vista?
-
tupacamaru
veterán
SP1 után csak az egér kurzor mozog fekete képernyőn.
Látszólag rendesen betölt.
-
Bash
őstag
-
AMD Power
titán
Mondjatok nekem hasznos magyar Vista oldalakat.
-
xixko
csendes tag
Hello!
Szerintem ez a Vista tök jóóóó!!!
Háát lehet,hogy van némi hiba rajta,de akkor is jó.
-
rétisün
veterán
válasz
Rambovits #9810 üzenetére
bootolsz vista dvd-ről, akkor a "számítógép javítása (repair your computer)" -t kiválasztva tudsz a vistával csináltatni bootomenüt, hogy ki tudd választani, melyk rendszer induljon. ehhez asszem kétszer kell vista dvd-ről bootolni, eljutni ehhez a laphoz, és ezt választani:
vagy easybcd progiban a "reinstall the vista bootloadert" választod, nyomsz egy write mbr-t:
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Volt fennt egy Vistám(remélem van is) és mellette egy XP-m.
Előbb volt az xp, mell a vista, és a vista rakott fel egy ilyen kis boot progit, amivel ki tom választani, hogy az xp-t avagy a vistát szeretném-e használni. Nah most csináltam egy olyat, hogy az XP-t frissítettem, és most eltünt az a progi, így automat az xp-t tölti.
Tudjátok esetleg, hogy hogyan kell előhozni?)
-
Bali27
addikt
No.. Még az Audigy 2Zs drivere, is hazavágta az SP1..
Játszok a Red Orchestrával.. Minden rendbe.. Egyszer csak elmegy a hang.. Majd kilépek induitanám a Audigy eszközeit, és kiirta h ezt és ez nem taláéható.. Megoldhatja az ujratelepités a problémákat... -
ocsesz
aktív tag
Kérdésem a következő:
Mi a rák lehet ha telepítem a videokártya drivert eldobja a képet és kikapcsol a monitor.????
Próbáltam 4 féle driverrel mind ugyanaz,alapértelmezett driverrel minden ok de ahogy felteszem a forceware-t...........
Tipp? -
tupacamaru
veterán
Ezt a letöltött SP1-es fájlt nem lehet kinyerni valahogy???
-
cousin333
addikt
No, kérdés a Vista gurukhoz!
Oprendszer: Windows Vista Home Premium 64 bit
Hiba: nincs net
(most Linux alól írok éppen, ott van...)
Próbáltam: Vista gyári ethernet drivere, 15.01-es Forceware (vagy mi), Vista által Update-en talált driver
Jelenség: uTorrent vidáman töltöget, semmi baja. De egyik böngésző (Opera, IE, FF) alatt sem hoz be egyetlen oldalt sem. NOD32-t használok, mellette (nem buherált) Vista-s tűzfal, de utóbbit kikapcsolva sincs semmi javulás. Már kezdek kissé ideges lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest