Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Garffi
tag
De nekem csak egy recovery progi indul el és azt írja ki hogy a c meghajtón lévő adat el fog veszni ha folytatom az acer recovery progi futtatását.
Ahogy fentebb írtam az eredeti legális vista rajta van egy rejtett partíción.
Na erről kellene valahogy futtatnom a vistát, csak nem tudom hogy hogy. -
Thrawn
félisten
Most olvasgatom
Egy példa:
Improves performance over Windows Vista’s current performance across the following scenarios1:
o 25% faster when copying files locally on the same disk on the same machine
o 45% faster when copying files from a remote non-Windows Vista system to a SP1 system
o 50% faster when copying files from a remote SP1 system to a local SP1 system -
Bali27
addikt
Az is Hiba volt hogy lassu volt az OP rendszer
Viccet félre téve azt irták az sp1 ről hogy teljesitményjavító hatása is lesz... Nekem még nicnsen fönt az sp1, de a leálitáson kivül(nem áll le sokszor a gép mikor rámegyek h kikapcs) azon kivül semmi problémám vele..Nem is tünik lassunak sem.. -
Thrawn
félisten
Hidd el, azt sem tudják mi az hogy installálni. Egyik barátom vett egy notit pár hónapja. Teljesen el volt képedve, hogy se Word, se Excel, se kodekek, se WinAmp stb anyámtyúkja nincs rajta. Aszongya, hát milyen vindózikszpé ez hogy ezek nincsenek rajta?
Hosszú délutánom volt
Viszont, ennyi UAC-ozás után már lehet akkor sem kapcsolnám ki ha csak én használnám a gépet -
Thrawn
félisten
Van, itt vagyok én mint (elrettentő?) példa
Az tetszik benne, hogy ha valamelyik albitársam itt kockul és valamit el akar indítani, akkor bepofázik neki és a mégsére nyom (ezt tanítottam nekik). Ha kérdés nélkül elindítanának akármit is hetente rakhatnám újra a gépet
AMD Power: UAC = FFF
(Felhasználói Fiókok Felügyelete)
-
raskolnikoff
őstag
Ezzel a beállítással próbáltad?
és ez csak nvidia tulajok jussa. atinál úgy tudom a szerencsén (meg a driveren) múlnak a kisebb hasonló arányú felbontások. de hogy a natív miért nem megy az rejtély. -
raskolnikoff
őstag
-
törölt tag
Asztal -> jobbgomb -> Testreszabás (Personalization) -> Képernyő tulajdonságok (Display Settings) -> További beállítások... (Advanced Settings...) -> Adapter -> Összes mód... (List All Modes...) alatt nem szerepel a listában? (A magyar elnevezések nem tutik, nálam angolul beszél a Vista.)
-
ZéZé@PH
aktív tag
Nem tudom, hogy esetleg ez segít-e?
A Windows Vista indítása saját készítésű képállományból -
rétisün
veterán
én már telepitettem így, működik. a vista dvd tartalmát kimásolva egy mappába, onnan indítottam a telepitést. (xp alól, 32 és 64 bitest is telepitettem így) annyi előnye is vana dolognak, hogy az így telepitett vista latt megm,aradnak ugyanazok a meghajtó-betűjelek, amit xp alatt megszoktál.
sztem ha xp alól indítod a telepítőt, akkor nem formázza le az xp partíciót. ha leformázza, akkor meg lehet, hogy a telepítéshez szükséges fájlokat is töröl közben. -
Thrawn
félisten
Eszembe jutott egy félmegoldás (nem tudom mennyire működőképes):
Kell egy telepített XP, ahonnan elindítod a másik partíción lévő setup.exe-t. A telepítés során megadod neki hogy az XP partícióra másszon fel de előtte formázza le.
Mondjuk így az XP-t mindig vissza kell varázsolni, de ghost-al elég gyorsan megvan.Szerk: ez hasznos lehet
-
DeSanto
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OpenMediaVault
- Apple MacBook
- Exkluzív órák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest