- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
Sziasztok,
Vista 64bit Sp1-em van 1.1-es NET framework-el . A gépet játékokra használom. A kérdésem az érdemes-e feletenni az újabb NET frameworköket(ha egyáltalán van)? Igénylik ezt a játékok (gyorsulnak valamenyit), vagy nem változik semmi? Köszi.
-
gergo19
aktív tag
Tudom mi mit csinál, de
-kersni nem szoktam
-tördezettségmentesítést majd csinálok én ha akarok
A lényeg az, hogy nekem ne kerregjen a vinyó mikor játszok mert beakad tőle, nem igaz hogy 4GB memóriával is kerregnie kell. De ha valaki tud valami jó megoldást az ossza meg velem kérem -
gergo19
aktív tag
Biztos bolt már de én még sehol nem találltam leírást a problémámról. Hogy lehet kikapcsolni azt hogy a Vista egyáltalán ne használja a vinyót(ne legyen lapozófájl és ne swappoljon) mert játék közben midig dolgozoik és ez nagyon zavaró és lassít is. 4Gb memóriám van szerintem ez elég kell hogy legyen. Akkor hol tudom kikapcsolni a vinyó használatot?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest