Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Hmmm....
Tehát a folyamat az, hogy belép a felhasználó de nem fut le a login script. Viszont ha a beírom a címsávba a login script elérési útját "\\szervernév\programok\login.bat" vagy manuálisan elindítom a megosztásról akkor simán lefut, fel is csatolja a megosztást. Elképzelhető ,hogy valamiért a belépés alatt nincs joga hozzá ezért nem fut le? Vagy ez marhaság? Pedig ezt a megosztást olvasás/futtatás/tallózás joggal odaadtam a Mindenki/Domain user felhasználóknak.
Jah, illetve még azt megpróbáltam, hogy ezt a login scriptet nem egy hálózati megosztára tettem, hanem a szerverre lokálisan (A csoportházirend-objektumban tárolt parancsfájlokhoz) és onnan futattam, de az sem volt jó. Gonolom így a jogosultság kilőve?
Mi egyébként ez a Preferences?

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest