Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Belefutottam egy olyan problémába amire már egy ideje nem találom a megoldást sajnos, hátha találkoztatok már ezzel a problémával ti is Server 2012nél.
Elkezdtek a Userek panaszkodni, hogy lassan tudnak dolgozni (serveres könyvelés illetve ÁNYK meg minden van de ez mind1 is most) ránéztem a feladatkezelőben és 99-100% használt RAM volt viszont ott nem írt semmit ami okot adna a RAM használatra (erőforrás-figyelőben valamint Teljesítmény-figyelőben szintén semmi).
Ránéztem "RamMap" progival és és a "Mapped File" ugrott fel 5GB főlé (8G van a serverben), a process explorer is csak annyit ír, hogy a "Physical Memory" résznél a "Cache WS" ami nagyon megnőtt, de nem tudok rájönni hogy mi lehet ez.Majd egyszercsak eltűnik minden előjel nélkül és Kb 2-3 hetente jön elő, néztem a kliensgépeket is hogy közben mi fut rajtuk közben (probáltam resizni illetve teljesen ki is lőni őket) de semmi kirívó nincs amit eddig ne használtak volna.
Találkoztatok már ilyennel esetleg?

Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest