Hirdetés
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- A HBM egyik alapötletével főzne újszerű GDDR memóriát a Micron
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TCL új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Belefutottam egy olyan problémába amire már egy ideje nem találom a megoldást sajnos, hátha találkoztatok már ezzel a problémával ti is Server 2012nél.
Elkezdtek a Userek panaszkodni, hogy lassan tudnak dolgozni (serveres könyvelés illetve ÁNYK meg minden van de ez mind1 is most) ránéztem a feladatkezelőben és 99-100% használt RAM volt viszont ott nem írt semmit ami okot adna a RAM használatra (erőforrás-figyelőben valamint Teljesítmény-figyelőben szintén semmi).
Ránéztem "RamMap" progival és és a "Mapped File" ugrott fel 5GB főlé (8G van a serverben), a process explorer is csak annyit ír, hogy a "Physical Memory" résznél a "Cache WS" ami nagyon megnőtt, de nem tudok rájönni hogy mi lehet ez.Majd egyszercsak eltűnik minden előjel nélkül és Kb 2-3 hetente jön elő, néztem a kliensgépeket is hogy közben mi fut rajtuk közben (probáltam resizni illetve teljesen ki is lőni őket) de semmi kirívó nincs amit eddig ne használtak volna.
Találkoztatok már ilyennel esetleg?

Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest