Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZohanKAA
csendes tag
Hali!
Sajnos újabb problémám akadt. VPN-t próbálok csinálni hogy a főnök otthonról is elérje a hálózati mappákat, de sehogy nem sikerül.
Próbáltam a windows beépített vpnjével, nem tudtam kapcsolódni, aztán felraktam a server vpn kiszolgálóját (routing and remote access) NAT-al mindennel együtt azzal belső hálótól csatlakozni tudtam, de külső gépről egyszerűen nem megy, a 1723-as 1701-es portok kivannak engedve mind routerbe mind a tűzfalba port cehckerrel meg is néztem, de csatlakozásnál mégis 806-os vagy 800-as hibát kapok.
Már napok óta próbálkozok vele és egyszerűen sehogy nem sikerül. Nagyon fontos lenne!A hálózat a következő képpen van kiépítve: DSL modem-router-switch-kliens és szervergépek.
router DHCPvel ip-k bindelve, gépeken fix ip átjáró, dns kiszolgáló beállítva, kliens gépek tartományba.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest