Új hozzászólás Aktív témák
-
ZohanKAA
csendes tag
Hali!
Sajnos újabb problémám akadt. VPN-t próbálok csinálni hogy a főnök otthonról is elérje a hálózati mappákat, de sehogy nem sikerül.
Próbáltam a windows beépített vpnjével, nem tudtam kapcsolódni, aztán felraktam a server vpn kiszolgálóját (routing and remote access) NAT-al mindennel együtt azzal belső hálótól csatlakozni tudtam, de külső gépről egyszerűen nem megy, a 1723-as 1701-es portok kivannak engedve mind routerbe mind a tűzfalba port cehckerrel meg is néztem, de csatlakozásnál mégis 806-os vagy 800-as hibát kapok.
Már napok óta próbálkozok vele és egyszerűen sehogy nem sikerül. Nagyon fontos lenne!A hálózat a következő képpen van kiépítve: DSL modem-router-switch-kliens és szervergépek.
router DHCPvel ip-k bindelve, gépeken fix ip átjáró, dns kiszolgáló beállítva, kliens gépek tartományba.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest