- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZohanKAA
csendes tag
Hali!
Sajnos újabb problémám akadt. VPN-t próbálok csinálni hogy a főnök otthonról is elérje a hálózati mappákat, de sehogy nem sikerül.
Próbáltam a windows beépített vpnjével, nem tudtam kapcsolódni, aztán felraktam a server vpn kiszolgálóját (routing and remote access) NAT-al mindennel együtt azzal belső hálótól csatlakozni tudtam, de külső gépről egyszerűen nem megy, a 1723-as 1701-es portok kivannak engedve mind routerbe mind a tűzfalba port cehckerrel meg is néztem, de csatlakozásnál mégis 806-os vagy 800-as hibát kapok.
Már napok óta próbálkozok vele és egyszerűen sehogy nem sikerül. Nagyon fontos lenne!A hálózat a következő képpen van kiépítve: DSL modem-router-switch-kliens és szervergépek.
router DHCPvel ip-k bindelve, gépeken fix ip átjáró, dns kiszolgáló beállítva, kliens gépek tartományba.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest