- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Az SQL-nek nem lesz baja, sőt, még akár az SQL2000 is fut 2008 serveren, csak egyes SQL javítások telepítése lehet tréfás (pl. a ne-csak-a-memória-felét-használd-javítás), mert azt mondják, hogy ezt az OS-t nem támogatják (ha jól emlékszem a hibaüzenetre), ezért kézzel kell elvégezni a folt telepítését. De maga az SQL2000 egyébként simán másolható fileszinten azt követően, ha ugyanazt a verziót ugyanarra az elérési útra telepíted, és természetesen ugyanazok a userek vannak a gépen (pl. tartományi gép mindkettő).
A hálókártyákhoz nem kell driver (ill. kell, csak nem úgy
), mert ha az Integration Servicest telepíted, akkor a szintetikus hálókártyához települ driver (ez majd' az összes újabb NT vonalas Windowsra vonatkozik, bár a 2000-ben nem vagyok biztos, ill. mintha SP4 kellene hozzá), a fizikailag is létező emulált kártyához (Legacy Network Adapter) pedig kb. minden hálózatra képes OS-nek van drivere, annyira elterjedt kártya; persze ez utóbbi lassabb, mint a szintetikus, de még így is jóval gyorsabb lesz a gép valószínűleg, mint a mostani fizikai valója.
Fizikai gépet pl. a System Center Virtual Machine Manager használatával lehet virtuálisra alakítani, vagy ott van pl. az Acronis (Backup & Recovery) Workstation. Viszont ha nagyon unatkozol, kézzel is eljátszhatod a folyamatot.
Ha az upgrade működik hibátlanul, a kliensek nem kellene észrevegyenek semmit.
A többi kérdésre nehéz a konkrét rendszer ismerete nélkül válaszolni, én már azt sem értem pontosan, mi lenne a cél. A régi gépeket szeretnéd mindenképpen üzemen kívül helyezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mert ha az Integration Servicest telepíted, akkor a szintetikus hálókártyához települ driver (ez majd' az összes újabb NT vonalas Windowsra vonatkozik, bár a 2000-ben nem vagyok biztos, ill. mintha SP4 kellene hozzá), a fizikailag is létező emulált kártyához (Legacy Network Adapter) pedig kb. minden hálózatra képes OS-nek van drivere, annyira elterjedt kártya; persze ez utóbbi lassabb, mint a szintetikus, de még így is jóval gyorsabb lesz a gép valószínűleg, mint a mostani fizikai valója.