- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Az SQL-nek nem lesz baja, sőt, még akár az SQL2000 is fut 2008 serveren, csak egyes SQL javítások telepítése lehet tréfás (pl. a ne-csak-a-memória-felét-használd-javítás), mert azt mondják, hogy ezt az OS-t nem támogatják (ha jól emlékszem a hibaüzenetre), ezért kézzel kell elvégezni a folt telepítését. De maga az SQL2000 egyébként simán másolható fileszinten azt követően, ha ugyanazt a verziót ugyanarra az elérési útra telepíted, és természetesen ugyanazok a userek vannak a gépen (pl. tartományi gép mindkettő).
A hálókártyákhoz nem kell driver (ill. kell, csak nem úgy
), mert ha az Integration Servicest telepíted, akkor a szintetikus hálókártyához települ driver (ez majd' az összes újabb NT vonalas Windowsra vonatkozik, bár a 2000-ben nem vagyok biztos, ill. mintha SP4 kellene hozzá), a fizikailag is létező emulált kártyához (Legacy Network Adapter) pedig kb. minden hálózatra képes OS-nek van drivere, annyira elterjedt kártya; persze ez utóbbi lassabb, mint a szintetikus, de még így is jóval gyorsabb lesz a gép valószínűleg, mint a mostani fizikai valója.
Fizikai gépet pl. a System Center Virtual Machine Manager használatával lehet virtuálisra alakítani, vagy ott van pl. az Acronis (Backup & Recovery) Workstation. Viszont ha nagyon unatkozol, kézzel is eljátszhatod a folyamatot.
Ha az upgrade működik hibátlanul, a kliensek nem kellene észrevegyenek semmit.
A többi kérdésre nehéz a konkrét rendszer ismerete nélkül válaszolni, én már azt sem értem pontosan, mi lenne a cél. A régi gépeket szeretnéd mindenképpen üzemen kívül helyezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mert ha az Integration Servicest telepíted, akkor a szintetikus hálókártyához települ driver (ez majd' az összes újabb NT vonalas Windowsra vonatkozik, bár a 2000-ben nem vagyok biztos, ill. mintha SP4 kellene hozzá), a fizikailag is létező emulált kártyához (Legacy Network Adapter) pedig kb. minden hálózatra képes OS-nek van drivere, annyira elterjedt kártya; persze ez utóbbi lassabb, mint a szintetikus, de még így is jóval gyorsabb lesz a gép valószínűleg, mint a mostani fizikai valója.