Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsiszsiga
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud erre mondani nekem valamit?

Adott egy Win Server2008R2, kb. 3-5éve mehet a rendszer, jelenleg egy webes alkalmazáson keresztül könyvelnek a kollégák. Hozzám nemrég került az egész, korábban is már valami hasonló célt szolgált a gépezet.
Egy pár hete egyre több lett a panasz, hogy sűrűn elérhetetlen a webes rész. Tegnapi nap jutottam el oda, hogy feltettem rá a Malwarebytes-t és azóta folyamatosan külföldi IP-ket blokkol a program 53-sa porton.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy mire használhatja a Win az 53-as portot, ha nyitva van routeren?
A másik kérdésem, pedig a Windows eseménynaplójához kapcsolódik, kb. du. 5óra óta nincs blokkolt IP, és azóta a Windows is abbahagyta a saját kis hibanaplózását, de szinte egész nap ugyan ezt a hibát küldte és már korábban is találkoztam vele:
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest