Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
na, csak hogy vedjem egy kicsit a flasht, mert az a csunya apple, meg ms ki akarja nyirni....
otp bank, online szamlaigenyles. negy, ismetlem negy darab bongeszo kellett ahhoz, hogy vegigverekedjem magam az igenylesi proceduran.
ie10 preview: adatok kitoltese oke, sajatkartya kepbeallitasa eseten maga a kartya, ahol a kepet lehet igazitani el van csuszva, csak a bal felso negyede latszot. ok, szarfos ie, meg meg raadasul beta is ugorjunk.
ff (tokomtudja, hogy hanyadik verzional jarnak, tegnap este frissult):. a fentebbi hiba itt is megvan. ugorjunk.
chrome (tokomtudja hanyadik verzio, most telepitettem): a bankfiok kivalasztasanal nem lehet lejjebb gorgetni a keruleteknel. egytol otig mutatja (es persze, hogy a hatodik kellett volna), utana csokolom, semmivel nem megy lejjebb.
opera (ezer eve nem inditottam el, szoval ez nem volt up to date): gond nelkul kitoltottem minden szukseges adatot, a kartya elonezeti kepe rendesen megjelent.
nem tudom, hogy kinek kellene gratulalni, az otp webfejlesztoinek, a bongeszofejlesztoknek, vagy az adobe-nek, de ez igy szanalmas....
szerk.: jah ilyen huncutsagok, hogy adblock, meg tpl ki voltak kapcsolva, a flash meg naprakesz.
-
Lall
veterán
Juteszembe. Boti, merre vagy? Kibontottad a csomagot és tökön szúrtad magad egy tompahegyű recés késsel?
-
Lall
veterán
válasz
xperiasigi #8290 üzenetére
2013. május 17-én 13 óra 42-kor. Emiatt a 920-nak 12.435 Ft fog esni a 820-nak 11780 Ft-ot fog esni az ára.
-
válasz
Ne számíts túl nagy esésre, mert attól hogy bejelentik az MWC-n (ha egyáltalán), még nem biztos hogy a shipping is kezdődik.
A 920-as árai szerintem nyárnál hamarabb nem kezdenek el esni, és akkor sem radikálisan.
woland_y2k: hát én sem tudom.
-
Воланд
titán
válasz
jo kerdesek. nekem eltort a kristalygombom, de szerintem a dzsinn meg tudja mondani.
-
-
xperiasigi
őstag
Üdv.
Az lenne kérdésem hogy mikor várhato esetleg új csúcs Lumia?(mwc-n?) és ha jön akkor kb menyit esik a 920v 820 ára?köszönöm elöre is . -
Lall
veterán
Latom dyra "baratunknak" sikerult osszehanyni a 620 topikot is, de kitakaritottak. Elvinnem az eszaki sarkra es egy 1000 fos linuxpingvin klannal csiptetnem a makkjat.
-
legiaap
félisten
Na már 5 Xbox haverom van innen
-
válasz
Oppenheimer #8279 üzenetére
Mindenki tudja.
-
-
legiaap
félisten
Tudjátok honnan tudom, hogy vasárnap van?
Hogy megy a hálelújás mise a szomszédomba...hogy a plafon szakadna rájuk ilyenkor. -
ha valaki nem tudná, hogyan is kell fülhallgatót venni, különösen ajánlott ez wolandnak
péntekig az mp4nation-ön:
- Brainwavz Alpha Earphones Just $12.00- Brainwavz M5 (any color) - Buy one get one free!
Includes free Fedex to select destinations. -
Miért ment át a csirke az úton?
-
Lalll és a rosszlányok
-
catroot
veterán
válasz
blackmajesty #8244 üzenetére
Hohó, 23-án úgyis Szegeden fogok aljasodni. Elvileg a Tisza Lajos krt-on leszünk a Borpatikában, de onnan már nincs annyira messze az Oskola u.
-
catroot
veterán
Nem
Itt van egy kis gameplay (nagybetűs hangulattal bír). A történet egyébként iszonyat jó, nem gondoltam volna, hogy ennyire össze van rakva az egész. Anno a Mafia volt ilyen kidolgozott.
Ja és kiadtak hozzá egy kiegészítőt: Vadnyugat+zombik. Zseniális.
-
polonic
félisten
válasz
blackmajesty #8244 üzenetére
Én megkóstoltam a fekete korsót. De valami borzalom volt. Olajos íz. . .
-
blackmajesty
aktív tag
Hali.
Nem tudom, hogy mennyire vagytok otthon a magyar kézműves sörökben, de basszus, jobbak, mint az import sörök! Pl:
Az első számú kedvencem a Cortez. Ez jobb, mint a Corona.
De vannak nagyon finom fekete sörök, amik legalább olyan jók, mint a Guiness: Sherwood, Cingulus Porter, Fekete Korsó.
Nagyon finom gyümölcsös sörök: Szilvás, Meggyes. Stari Meggyes, Ünnepi Sör (vérnarancsos-mézes).
És a kukorica sör mellett a két új kedvenc: Köleses Sör és a Dupla Köleses Sör.Egyszerűen nem is akarok más söröket inni, mint ezeket, és még van jópár, amit nem soroltam fel. Aki igazán szereti a sört, az mindenképpen látogasson el ezen ivók valamelyikébe, és kóstolgasson, mert megéri.
-
pushalias
addikt
válasz
gzbotii #8215 üzenetére
Bandázás? Hírét se tuggyuk, miféle úri huncuccság az. Lenyomtuk Észak Pest egyik legjubb buciját plusz két sörötöt (ha jól számolom a hatodik után), aztán takarodtunk haza
paszulyt fújatniágyba keveredni.(#8216) Lalll Rossz az, aki
rosszra gondolártatlan dzsinneket ront meg, de itt olyan nem volt, csak néha megdörzsölődött valaki lámpása. Vagy lámpavasa, kinek hogy jött össze.(#8231) Crytec210 Igen jó találgatás. Fotografikus bizonyítékunk van róla, ahogyan a dzsini egy Galaxy S III fülébe nyal. Pfej ...
-
dejaris
addikt
Meg a vegen visszarantasz
-
legiaap
félisten
Játékoskedvűek vegyenek fel xboxban.
ElDzsi névvel vagyok.
Oppen kolléga már friend.
Meg egy MaateeoC aki nem tudom ki. -
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #8224 üzenetére
Áónemongyadmá.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
negyedes #8221 üzenetére
Gondolom majd hetfon hivank es akkor max szerdara megjon, Kolozsvar-i cimemre rendeltem szoval hamarabb ne is.
(#8222) Blyan: igazabol egy olyan WP8 telefon sem jott ki ami megfogott volna, arban es szolgaltatasok teren. Most ugy voltam, hogy WP7 mar nem..es akkor marad i4 meg S2.
Vegul ez lett. -
gzbotii
nagyúr
Uj telefon megrendelve.
3 ev utan az elso uj, garis telefonom. Lessz.(#8214) pushalias: bandaztok?
-
gzbotii
nagyúr
Na me, csudakocsog
Csak nem itthon unatkozok?
-
gzbotii
nagyúr
Oppenheimer, merre vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Xbox Series S (512GB + 1 TB SSD)
- ThinkPad E495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest