Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Megoldottam a BT gondokat.
Azonban. Úgy tűnik a TyTN-öm nem igazán szereti ezt a fajta fájlátvitelt. Ha egy 2MB-os fájlt küldök át, elmenti és kész. De ha 9 MB-osat, átérés után miután megkérdezte, hogy elmetse-e, egy darabig gondolkodik, majd látszólag elmenti, azonban a fájl egyszerűen eltűnik. Ha aktív WM5Storage mellett másolom rá, akkor elmenti, de a kis belső memória miatt ekkor már nem tudok telepíteni rá egy 9 MB-os programot (illetve telepítve csak 4 MB helyet foglal), ami egyébként fontos, hogy a telefonon legyen. Ha viszont megpróbálom átmásolni a memóriakártyára, a TotalCommander szerint már létezik (minden mappában) és nem tudja felülírni, a fájlkezelő meg átmásolja, majd eltűnik a fájl. Megnéztem, hogy figyeltem a memória változását az átküldés közben, folyamatosan csökken, amíg át nem ér, de elmentés után eltűnik. Ha rámásolom, ott marad, de csak a belső memóriában és onnan se tudom a memóriakártyára másolni. USB kábelem nincs, az eredeti tulaj még mindig nem volt olyan kedves, hogy elküldje végre utólag, ha már egyszer kifelejtette a csomagból, nekem meg most az anyagi lehetőségeim korlátozva vannak, nem tudok csak azért USB kábelt venni, hogy megnézzem azzal működne-e, szerintem nem sérül meg a fájl átküldés közben, ergo USB-ről csak gyorsabb lenne de az eredményt nem kéne, hogy befolyásolja.
Korábban is tapasztaltam hasonlót, de 3-ból egyszer sikerrel jártam, most azonban egy tucat próbálkozás vezetett egy tucat kudarchoz.Mi lehet a problémája? Windows? Fájlrendszer? Memória? Bluetooth? Melyik a hibás és hogy derítem ki?
Ennyit a hibátlanul működő kifejezésről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest