Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
válasz
farkzoli
üzenetére
Szia! Neki estem megint a telefonnak megint darabokra szedtem.Ez a feszülés a kijelzőn,valószínű ez lesz a a probléma mert mikor a telefon össze van rakva és oldalt vagy a jobb vagy a bal részénél azaz előlapon megnyomom enyhén a műanyag felületet a kijelző reagál rá.És az is érdekes mikor bekalibrálom a kijelzőt tulajdonképpen már nem csinálja ezt a visszaugrást a menübe.De ha kikapcsolom a telefon és újra bekapcsolom akkor kezdhetem ellőről az egész kalibrálást.Most csak fizikailag néztem meg a telefont, neked mi a véleményed,szoftveresen is csináljak vele valamit?Válaszodat várom köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest