Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
az ne érdekeljen, hogy mit mondanak, ha mindig az ügyfélszolgálatokra hallgattam volna, akkor régen nem itt tartanék én sem ;)
pl. amikor beszereztem anno a Motorola A1000-et akkor a Motorolánál azt mondták, hogy ilyen telefon nincs (pedig csak annyi volt hogy itthon nem kapható ;))
A pannonnál meg azt mondták, hogy ezt nem lehet itt használni mert nem ismeri a hálózatot (arról hívtam fel őket ;)) és nem lehet beállítani az MMS-t és a WAP-ot.
pedig mint tudjuk közel megegyezik a Sony P széria oprendszerével, Symbian UIQ ;)
szóval lenéztem tőlök, mármint a honlapról, hogy mit kell és kész is ;)
szóval ennyit az ügyfélszolgálatokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest