- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Insider_14342-n ha jól rémlik már nem így néz ki az oldal, már nem az advancedben van elrejtve, hanem van egy külön fül az Insidernek, sajna nem vagyok otthon nem tudok képernyőmentést csinálni, de ugyanúgy a Settings / Update & Security menüben van egy különálló oldalfülön.
-
kranazoli
senior tag
Szia!
Köszi, hogy segíteni próbálsz de nálam ilyen funkciók nincsenek, se STOP se a Slow/Fast. Magyar nyelvű Win7 Ultimate-ről frissítettem. Aktiváltam a funkciót. Látom semmi frissítést (preview) nem talál.
Mielőtt kérdeztem Google-ztam, ill. egyéb fórumokat olvastam és MS oldalon leltem rá, hogy csak abban az esetben frissül az Insider ha az OS nyelve támogatott. A magyar nem az. Ezért szeretném deaktiválni a funkciót. De amit küldtél olyan funkciók nem érhetőek el.

Ami bosszantó így, hogy login-nál mindig megáll mert szeretne autentikálni az MS fiókkal belépéskor. A lokálisnak pedig nem volt jelszava. Ezért szeretném deaktiválni, felfüggeszteni ezt a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Tanuljunk angolul!
- Steam topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Apple MacBook
- Reklámblokkolók topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm