Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Insider_14342-n ha jól rémlik már nem így néz ki az oldal, már nem az advancedben van elrejtve, hanem van egy külön fül az Insidernek, sajna nem vagyok otthon nem tudok képernyőmentést csinálni, de ugyanúgy a Settings / Update & Security menüben van egy különálló oldalfülön.
-
kranazoli
senior tag
Szia!
Köszi, hogy segíteni próbálsz de nálam ilyen funkciók nincsenek, se STOP se a Slow/Fast. Magyar nyelvű Win7 Ultimate-ről frissítettem. Aktiváltam a funkciót. Látom semmi frissítést (preview) nem talál.
Mielőtt kérdeztem Google-ztam, ill. egyéb fórumokat olvastam és MS oldalon leltem rá, hogy csak abban az esetben frissül az Insider ha az OS nyelve támogatott. A magyar nem az. Ezért szeretném deaktiválni a funkciót. De amit küldtél olyan funkciók nem érhetőek el.

Ami bosszantó így, hogy login-nál mindig megáll mert szeretne autentikálni az MS fiókkal belépéskor. A lokálisnak pedig nem volt jelszava. Ezért szeretném deaktiválni, felfüggeszteni ezt a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm