Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• westlake
    félisten

Ott a hivatalos dokumentáció, a 10240-es is támogatott build. Innentől az ms meg gondolom el tudja dönteni, hogy mit frissít és mit nem.

Ez olyan, mintha nem írtál volta semmit. Legalábbis se nem cáfolja, se nem támasztja alá az állításomat.
    Amikor én azt írtam több fórumon, hogy a 10240-es build-em nem frissül 10586-ra, akkor a legtöbben azt mondták, hogy nálam van a hiba, mert nekik igenis frissült. Nekem már akkor is az volt a véleményem, hogy ez nem így van, viszont nem volt "bizonyítékom", amivel cáfolhattam volna az állításukat. Ha a két build párhuzamosan van futtatva (a miértet egyébként nem értem), akkor a frissítés csak akkor történhetne meg, a GWX-hez hasonlóan felugrana egy ablak, ami arra jó, hogy a felhasználó eldönthesse, hogy szeretne-e frissíteni az újabb build-re, vagy sem. De ismét mondom, hogy ilyenről nem tudok. Magyarul a 10240-et kizárólag ISO-val lehet 10586-ra frissíteni. Esetleg van egy olyan KB csomag, amit a WU nem ajánl fel, de manuálisan le lehet tölteni. De ilyenről megint csak nem tudok.

Új hozzászólás Aktív témák