- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Fennvan a 14328.
Nem néztem még meg benne sok dolgot (sőt, inkább semmi érdemlegeset), de pl. az Edge betűkezelése az ígéretnek megfelelően sokkal jobb lett.
Végre újra olvashatóak a szövegek. Még mindíg nem olyan szép és olvasható, mint FF alatt, de láthatóan jobb, mint InternetExplorer alatt. Érdekes, hogy IE alatt nem változott.Nem rakok be nagy képet, a pár soros részleten is látszik. PNG-t raktam be, nem JPG-t, így nem romlott a minőség, az van a képeken, ami a monitoromon is van.
IE:

Edge:

Cortana-t nem tudom, hogy mennyire jó, vagy sem, nincs mikrofon a gépemen, anélkül nehéz lenne szót érteni vele. Amúgy sem hiszem, hogy ez a szóbeli utasítgatás olyan nagyon széleskörben elterjedne. Elképzelem, ahogy a piroshetesen reggel mindenki félig ordítva, tört angolsággal próbál szót érteni a laptopjával

Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm