Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Fennvan a 14328.
Nem néztem még meg benne sok dolgot (sőt, inkább semmi érdemlegeset), de pl. az Edge betűkezelése az ígéretnek megfelelően sokkal jobb lett.
Végre újra olvashatóak a szövegek. Még mindíg nem olyan szép és olvasható, mint FF alatt, de láthatóan jobb, mint InternetExplorer alatt. Érdekes, hogy IE alatt nem változott.Nem rakok be nagy képet, a pár soros részleten is látszik. PNG-t raktam be, nem JPG-t, így nem romlott a minőség, az van a képeken, ami a monitoromon is van.
IE:

Edge:

Cortana-t nem tudom, hogy mennyire jó, vagy sem, nincs mikrofon a gépemen, anélkül nehéz lenne szót érteni vele. Amúgy sem hiszem, hogy ez a szóbeli utasítgatás olyan nagyon széleskörben elterjedne. Elképzelem, ahogy a piroshetesen reggel mindenki félig ordítva, tört angolsággal próbál szót érteni a laptopjával

Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Airsoft
- Androidos tablet topic
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm