- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Üdv, azzal találkozott valaki a legfrissebb 19H1-es build-nél - ami ISO-ként letölthető - hogy a Gépház - Alkalmazások nem nyílik meg ha rákattintok akkor a Gépház is bezáródik.
Egy ismerős is ugyanezt tapasztalta.
-
adika4444
addikt
Hali!
Itt is rossz, de még így is, ha ezt beírom a futtatásba: ms-settings:appsfeatures
szerk:
Ha megnyitom az alapértelmezett alkalmazásokat (ms-settings:defaultapps) akkor megnyílik, de ha az alkalmazások és szolgáltatásokra klikkelnék, elszáll.szerk2: Elmegy ez a búsba, gyorsan elkezdtem kattintgatni az alkalmazások és szolgáltatásoakt az előbbi helyen, behozta, és azóta a gépház főoldaláról is jó.
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
Cs1csó
félisten
válasz adika4444 #2002 üzenetére
Megjegyzem nekem is volt hogy megnyílt aztán utána nem az ismerősöm azt írta, hogy máshonnan megnyitva - valahogy úgy ahogy te is írtad - úgy működik tehát mikor egy alkalmazáshoz módosítod az alapértelmezést. Bizakodom ha ez kb. mindenkit érint akkor a kiadások kigyomlálják.
Amúgy ez az egyetlen hiba amit én találtam, ezen kívül még két zavaró dolog volt:
1. a .NET keretrendszert a programok és szolgáltatások között nem lehetett bekapcsolni ahhoz kellett egy külső Windows telepítő és a parancsorba bevésni egy szöveget de utána már okés lett, igaz ez minden Insider Build-ben így volt idáig ott sem lehetett bekapcsolni
2. kevesebb a szabad hely a Windows partíción, ami ha jól tudom egy új FÍCSŐR, mert több helyet foglal le a Windows a BUILD UPGRADE-ek számára.
-
westlake
félisten
Releasing the May 2019 Update to the Release Preview ring
"Right now, the May 2019 Update (Build 18362.30) is being rolled out to the Release Preview ring starting with seekers."
Elég érdekesen fogalmaznak.A valóság az, hogy a 18362.1 az RTM és majd májusban (amikor kiadják hivatalosan a 1903-at) jön valami 0 day patch (18362.xx).Vagy megint pörgetnek egyet a dolgon és nem a .1-es lesz az RTM.Nem szóltam...
Bár ez a kijelentés ugyanúgy vonatkozhat a 18362.1-re, mint a 18362.30-ra.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Darth_Revan
veterán
Üdv!
Aki teszteli a Windows 10 1904 verzióját az meg tudná mondani, hogy javítva lett-e már végre a Full SCreen Optimization által okozott bug amit már több korábbi Windows 10 verzióban (és a 1809-ben is) lehetett tapasztalni?Elég idegesítő, hogy sok esetben a játék úgy indul el, hogy 45 FPS-ra zárolja a képkockaszámot mindaddig amíg nem alt+tabolok vagy indítom újra a játékot
-
westlake
félisten
válasz Darth_Revan #2005 üzenetére
Version 1903
Nincs olyan, hogy 1904. Igaz, hogy májusban jelenik meg hivatalosan, de ettől nem lesz 1904. A 18362.1 márciusi build és mindig az RTM-et veszik alapul.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
addikt
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18875
Skip ahead és Fast ring újra együtt
-
-
vlevi
nagyúr
Még egy dolog.
Ha már Insider, akkor legyen kövér. Letöltöttem az Edge Insider buildet.
Igen, ez már az új, Blink motoros valami, Króm.
Még csak hármat kattintottam benne, de beszabehu, ez marhajó.
Eddig.
Normálisan jelennek meg benne a szövegek, ez nekem már kb. elég is. Direkt megnéztem a prohardver, fotótrend oldalakat, a fórumot több böngészővel is.
A Firefox volt eddig a legolvashatóbb megjelenítés, a Chrome, Opera, Vivaldi, mindegyik valahogy elmosott szöveget jelenített meg, de az Edge-ben most ennek nyomát sem látom.
Lehet, hogy többet fogom használni, hogy kiderüljön jó-e.
Még a smooth scroll is elviselhető, pedig eddig minden böngészőn az volt a legelső, amit kikapcsoltam, mert marhára idegesített a fel-felgyorsuló, majd azonnal lelassuló, megint begyorsuló görgetés. Amikor nem 1-1 lapot, hanem egérgörgővel pár sort görgetek, akkor ez a fajta begyorsítás, lassítás nagyon nem illik oda.
Egyedül az hiányzik, hogy a bal oldalra még (2 perc használat alatt) nem tudtam kirakni a könyvjelzőimet. Pedig a weboldalak jó része nem használja ki az FullHD szélességet, Firefox alatt pont jó helyen vannak bal szélen a könyvjelzők. A felső sávban, a címsor alatt viszont értékes helyet vesz el, mert, hát 16:9-ben inkább széles a kép, nem pedig magas.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én is letöltöttem már, de nem volt időm felrakni, majd hétvégén. Ha beválik, tényleg folyamatosan követi a Chromiumot, működni fog a sync ugyanúgy, mint a Google accountoknál és minden Chrome plugin működik, tuti átállok. A kiszivárgott dev build fent van, az egész jónak tűnt.
-
vlevi
nagyúr
Nnna, de azért egy dolgot találtam, ami nem tetszik.
Amikor a lapok között váltogatok, akkor az összes Blink motoros böngésző villan egyet, amikor először lépek át egy másik lapra. Pedig, amikor megnyitom a háttérben az oldalt, akkor valamennyire betöltődik, csak a megjelenítés nem történik meg, csak akkor, amikor odaváltok a lapra. És arra az 1 tizedmásodpercre egy teli fehér oldal van a képernyőn, és ez okozza, a lap váltáskor a fehér villanást.
A firefox nem villan. -
westlake
félisten
-
BiP
nagyúr
válasz westlake #2014 üzenetére
Már gyanús volt, de csak most esett le, hogy már az előző sem Skip-Ahead volt. Pedig norti írta is, de elsiklottam felette. Meg nálam valamiért nem akar frissülni automatikusan a fast ring.
Ill. ha a 19H2-t később akarják az Insidereknek valamikor késő tavasszal, hova fog időben beleférni? Már most késő tavasz van Elég furán megkavarták. Még a végén skippelik.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Én már eddig is furcsának tartottam, hogy senki nem hozza szóba a 19H2-es verziót. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Microsoft át fog térni az évenkénti frissítésre. Nincs erről valami infója valakinek? Én már akkor gyanúsnak tartottam a dolgot, amikor a 19H1 "után" egyből a 20H1-gyel kezdtek foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
BiP
nagyúr
válasz westlake #2017 üzenetére
Én csak pletykaszinten olvastam korábban. Erre akartam rákérdezni az előző hsz-ben, hogy áttértek-e évesre, de mondom előtte utánaolvasok, létezik-e 19H2 egyáltalán, mielőtt hülyét csinálok magamból. És homályosan, de emlegeti még az MS. Mondom jó, akkor mégsem tértek át hivatalosan, de azért sok jel mégis arra mutat.
-
Kékes525
félisten
Az új májusi frissítésben a start menü különálló folyamat lesz. Feltudnátok tenni a legújabb Windows 10 startmenüjének folyamata hogy néz ki a Feladatkezelőben? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
westlake
félisten
Play nice!
-
westlake
félisten
-
Kékes525
félisten
Szerintetek elfogják kezdeni a célzott csatornán a terjesztést a jövőhéten? Van még benne súlyosabb hiba?
-
pzstm
Topikgazda
válasz Kékes525 #2026 üzenetére
Windows esetében nem arról volt szó, hogy a Semi Annual Targeted mint olyan már igazából nem létezik?
Kb az van, hogy rányomsz manuálisan a keresésre vagy nem nyomsz és magától megjelenik. Amúgy lövésem sincs, hogy 19H1-et mikor kezdik kitolni, kinek mikor lesz eléthető.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Kékes525
félisten
"Windows esetében nem arról volt szó, hogy a Semi Annual Targeted mint olyan már igazából nem létezik? "
OK, ezt elfelejtettem.
A kérdésem lényege az volt, hogy vannak e még benne súlyosabb hibák? Akik tesztelik, jobban rálátnak erre.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
Topikgazda
válasz Kékes525 #2028 üzenetére
nem igazán tudok róla egyébként, bár hardvertől, 3rd party szoftverektől és felhasználástól is függ.
Céges gépen insider slow óta 1903 van, itthoni Surface Pro-n meg 20H1 már jóideje
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vlevi
nagyúr
Láttam valahol képeket (lehet, hogy csak fantáziarajz volt) a file kezelő átszabásáról.
Arra mindenképp kíváncsi leszek.
Igen, én használom a filekezelőt -
addikt
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18895
Your Phone fix build.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Na most segítsen aki tud, ilyennel még nem találkoztam. Előre is köszi.
18898 IP skip ahead buildról frisssítenék 18908-ra.
WU előkészít, letölt, leáll 0xc80003f3 hibakóddal állandóan.
Eddig túl tudtam lépni ezen, hogy beszereztem az ISO-t, megírtam a DVD-t, majd abból futtattam a frissítést. No most már a DVD is csak elindul, majd hosszú frissítéskeresés és gondolkozás után kb azt írja ki, "nem állapítható meg hogy alkalmas-e a számítógép a frissítésre. Lépjen ki, indítsa újra"...
Szóval most már ez a mód is besül. Mi ez?
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Na mindegy. Segítő szó nem jött.
Újratelepítem ezt a csotrogányt.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
addikt
válasz Milestone2 #2044 üzenetére
Ugyanígy jártam én is a laptopon, semmi nem települt, se stabil, se insider build, szintén 8-as hibakód... Csak a szokásos light fixeket írta minden oldal rá, valami driverben akad el, de nem volt kedvem véle már 2 heti hibakeresés után többet foglalkozni, én is újratelepítettem
-
Milestone2
nagyúr
Köszi.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Na, lássam ez felmegy-e egy éjszaka alatt...?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest