Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PLC programozás
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
adika4444
üzenetére

Megjegyzem nekem is volt hogy megnyílt aztán utána nem az ismerősöm azt írta, hogy máshonnan megnyitva - valahogy úgy ahogy te is írtad - úgy működik tehát mikor egy alkalmazáshoz módosítod az alapértelmezést. Bizakodom ha ez kb. mindenkit érint akkor a kiadások kigyomlálják.
Amúgy ez az egyetlen hiba amit én találtam, ezen kívül még két zavaró dolog volt:
1. a .NET keretrendszert a programok és szolgáltatások között nem lehetett bekapcsolni ahhoz kellett egy külső Windows telepítő és a parancsorba bevésni egy szöveget de utána már okés lett, igaz ez minden Insider Build-ben így volt idáig ott sem lehetett bekapcsolni
2. kevesebb a szabad hely a Windows partíción, ami ha jól tudom egy új FÍCSŐR, mert több helyet foglal le a Windows a BUILD UPGRADE-ek számára.
-
Cs1csó
titán
Üdv, azzal találkozott valaki a legfrissebb 19H1-es build-nél - ami ISO-ként letölthető - hogy a Gépház - Alkalmazások nem nyílik meg ha rákattintok akkor a Gépház is bezáródik.
Egy ismerős is ugyanezt tapasztalta.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

pzstm