- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Még egy dolog.
Ha már Insider, akkor legyen kövér. Letöltöttem az Edge Insider buildet.
Igen, ez már az új, Blink motoros valami, Króm.
Még csak hármat kattintottam benne, de beszabehu, ez marhajó.
Eddig.
Normálisan jelennek meg benne a szövegek, ez nekem már kb. elég is. Direkt megnéztem a prohardver, fotótrend oldalakat, a fórumot több böngészővel is.
A Firefox volt eddig a legolvashatóbb megjelenítés, a Chrome, Opera, Vivaldi, mindegyik valahogy elmosott szöveget jelenített meg, de az Edge-ben most ennek nyomát sem látom.
Lehet, hogy többet fogom használni, hogy kiderüljön jó-e.
Még a smooth scroll is elviselhető, pedig eddig minden böngészőn az volt a legelső, amit kikapcsoltam, mert marhára idegesített a fel-felgyorsuló, majd azonnal lelassuló, megint begyorsuló görgetés. Amikor nem 1-1 lapot, hanem egérgörgővel pár sort görgetek, akkor ez a fajta begyorsítás, lassítás nagyon nem illik oda.
Egyedül az hiányzik, hogy a bal oldalra még (2 perc használat alatt) nem tudtam kirakni a könyvjelzőimet. Pedig a weboldalak jó része nem használja ki az FullHD szélességet, Firefox alatt pont jó helyen vannak bal szélen a könyvjelzők. A felső sávban, a címsor alatt viszont értékes helyet vesz el, mert, hát 16:9-ben inkább széles a kép, nem pedig magas.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm