Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
No közben 22ezerért rendeltem egy JunSun D100-at 7colos kijelzővel, 5 nap elvileg és itt van Aliról. Jókat írnak róla.. Volt egy x995 Maxom Wayteq, de melege volt állandóan, kikapcsolt, nyűglődött csak.. ezek az Androidos navik sokat nem érnek sajna.. A régi WinCE navik nagyon birták a szélvédő mögött
Olcsóbb mint itthon az x985, 7 col is ráadásul jobban látható.. Majd kiderül mit bizonyít
-
Doky1988
senior tag
Szia! Van TomTomom telefonon. A céleszköz nemtudom milyen igazából, sose volt kezembe. A TomTomnak azért vannak nyűgjei, éves teherautó előfizum van, szeptemberben jár le.. Sebesség korlátokat pl nem igazán jól mutatja, volt olyan helyem hogy az istennek se akart betervezni, iGOm van eredeti Androidos telón, annó megvettem Playből, az betervezett szépen oda ahova kell (nyilván kordinátát írtam), míg a TomTom kordinátával sem. x985 van egyik kolegának, szerintem borzalom lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest