- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #125909 üzenetére
Köszönöm, a legelső megoldás jó volt.
-
baboss
őstag
Sziasztok, hol tudom beállítani, hogy ha a gépet kikapcsolom akkor a billentyűzet és az egér ne világítson ? Én BIOS beállításra tippelnék, hol és milyen néven keressem, alaplap ASUS maximus VIII GENE, ez a topik pörgősebb azért próbálkozom itt elsőnek.
-
baboss
őstag
KB4056892 feltelepült és érdekes, hogy már nincs hiba az ASUS AI Suite III és a GPU fan helper programoknál.
-
baboss
őstag
válasz
DrojDtroll #71675 üzenetére
Én is letiltottam a KB4056892 frissítést, nálam az ASUS AI Suite 3, és a VGA fan control services halt meg.
-
baboss
őstag
válasz
Blue Thunder #71498 üzenetére
-
baboss
őstag
válasz
kalozhun100 #71490 üzenetére
Nekem alapból kék.
-
baboss
őstag
Nem próbáltam, de a fórumon az utolsó hozzáoszlásban nem járt sikerrel a kolléga.
"# 20 Ma 10:47 AM. Ez egy helyzetfrissítés.
Részben dolgozik, miután megtettem a következőket1. A meglévő AI Suite 3 programot eltávolítottam, használd az AISuite3Cleaner.exe programot ( https://rog.asus.com/forum/showthrea...uite-3-cleaner ), hogy meggyőződjenek róla, hogy teljesen eltávolították.
2. indítsa újra a rendszereket, ahogy azt a telepítő varázsló utasítja
3. telepítette az új AI Suite 3 ver 3.0 béta verzióját, majd indítsa újra a rendszertVégül az AI Suite 3 ablakai mutatják, de csak az egészségügyi monitoring részt mutatja.
Az EPU funkciók eltűntek.
Pillanatkép csatolva.Csak én vagyok? vagy várnunk kell még frissítést?
Kösz." -
baboss
őstag
Sziasztok, gondom van a következő frissítéssel. January 3, 2018—KB4056892 (OS Build 16299.192) Ha telepítem a frissítést akkor az ASUS AI Suite III programom nem működik, egyenlőre töröltem a frissítést így most fut a program. Mi okozhatja a hibát, illetve mi lehet a gond ?
A neten rákerestem és nemcsak nekem okozott gongot az új frissítés. [link] Egyenlőre úgy néz ki várni kell az újabb AI Suite 3 frissítésre. -
baboss
őstag
Valaki ?
-
baboss
őstag
Milyen ingyenes programmal tudok Win 10 alatt XLS dokumentumot megnyitni és szerkeszteni ?
-
baboss
őstag
(#59932)
Rósz helyre ment.
Kérem a törlését.
Köszönöm. -
baboss
őstag
Ha nagy fordulaton használom a motort rendszeresen akkor 10w40 helyett érdemesebb 10w50 et használni ?
-
baboss
őstag
Nálam vezérlőpult - Nvidia - megjelenítő - felbontás módosítása - testreszabás - egyedi felbontás létrehozása - és itt betudtam álltani 60 -ról 75-re.
LG 34UM58-P -
baboss
őstag
Sziasztok.
Mikor, mire kell 32GB ram a gépbe ? -
baboss
őstag
OP-n belül hol tudom beállítani, hogy egy program automatikusan induljon rendszer indítás után ?
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Új alaplap,cpu, memória, vga került a gépbe, újrakel raknom az op-t ? -
baboss
őstag
Sziasztok.
Minden első indításnál kifagy az op, csak a második indításnál tud elindulni rendesen.
Mitől van ez a hiba ?
Köszönöm. -
baboss
őstag
46604
Akitől a notit vettük az boltban vette telepített win 7 el. -
baboss
őstag
46601
Aki megvette azt mondta win 7 et rak rá win 10 helyett. -
baboss
őstag
Eladtam a gyerek notiját win10 op-val. Összeraktam egy új asztali konfigot neki, ha felrakom rá a win 10 et akkor tudom aktiválni az eladott op kulcsával, (a gép hardverazonosítója más lett) vagy új win 10 et kel vennem ?
-
baboss
őstag
Ebben tud valaki segíteni ?
Egy Asus alaplapom van [link] amibe van Bluetooth egység.
Van egy Bluetooth fejbeszélőm. [link] Idáig rendesen működött, illetve tegnap elkezdett akadozni a hang, majd ma bekapcsolás után nincs semmi hang a fülesen.
Csatlakozni csatlakozik a géphez.
Vezérlőpult - hang - lejátszás/felvétel nem látható az ikonja.
Q2103 tulajdonságok - szolgáltatásoknál nem jelenik meg semmi, amikor működött akkor 4 szolgáltatás jelent meg.
A füles biztosan jó, mert telefonra tudom csatlakoztatni és van hang.
Telefonról, vagy más eszközről nem tudok semmit küldeni a gépre, (sikertelen küldés) pedig az eszközöket kijelzi, hogz csatlakoztatva vannak.
Ezeket próbáltam idáig, de nem lett jó: rendszer visszaállítás - újra raktam a drivereket.
Lehet, hogy az alaplapi Bluetooth Adapterrel van valami baj, vagy csak beállítási gondok vannak vele.
Ezért megpróbáltam egy külső USB -s adaptert csatlakoztatni.
[link] Hátha azon keresztül tudok hangot rakni a fülesre, de ezt a hibát írja ki. -
baboss
őstag
válasz
istvankeresz #38163 üzenetére
-
baboss
őstag
válasz
istvankeresz #38163 üzenetére
Annyit sikerült kiderítenem, hogy a WI-FI GO programhoz van köze, mert ha megvan nyitva a feladatkezelő akkor amikor megnyomom a 0-át a WI-FI GO program elindul a feladatkezelőben.
-
baboss
őstag
Valaki lefordítaná, hogy ez mit jelent ?
Ensure to enable capture & send in your smart device to receive screenshot from pc
Google fordítóval nem sokra jutottam, illetve nem tudom értelmezni a fordítást.
"Biztosítani kell , hogy elfog és küldje el a smart eszköz fogadni screenshot pc" -
baboss
őstag
#35730 Megoldva.
Ma bekapcsoltam a gépet és jó volt a vezetékes internet. -
baboss
őstag
Sziasztok.
Ha win 10-re frissítek akkor megmarad minden programom,beállításom, vagy újra kel telepítenem minden drivert, programot ? -
baboss
őstag
Sziasztok.
Egy ventilátor vezérlőhöz kellene egy drivert felraknom, de a következő hibaüzenet jelenik meg.
OP telepítésnél, majd a gépházban is kikapcsoltam egypár funkció.link
Van valami a mit vissza kéne kapcsolnom, hogy tudjam telepíteni a drivert, vagy valami más miatt nem engedi a telepítést ? -
baboss
őstag
Sziasztok.
Tud valaki segíteni, újra kellett raknom az OP-t és most nem tudom a bluetooth headset- et használni.[link]
Régen amint bekapcsoltam pár pillanat múlva csatlakozott is, és a képernyőn is megjelent, hogy csatlakoztatva a hangrendszerhez. Most meg se jelenik a vezérlőpult hangbeállításoknál. A telefonhoz és a tv-hez tudom csatlakoztatni azokkal megy, csak a pc-n nem.
A Q123 tulajdonságoknál a szolgáltatás résznél régen ott volt egy másik opció is, hogy fejbeszélő mikrofonnal. -
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Valakinek okozott már gondot az Nvidia Geforce Experience program.
Nálam rendszeresen lefagy, és ha nagy nehezen el is indul akkor legalább 5 perc mire aktív lesz a program.
VGA GTX 480 és a legfrissebb driver van fent. Az utóbbi hónapokban legalább már 3-4 frissítés volt a VGA - hoz, de mindegyiknél ugyan ez a hiba megvolt. Van rá valami megoldás ? -
baboss
őstag
A felügyeleti eszközöknél hol tudom megnézni, hogy mi ébreszti fel alvásból a gépet ? -
baboss
őstag
Sziasztok.
Alvásba raktam a gépet,de 1-2 perc után újra indul, az eszközkezelőben kivan kapcsolva minden ami felébresztheti. Miért indul újra mégis ? Microsoft fiókkal vagyok bejelentkezve, esetleg ott lehet valami ? -
baboss
őstag
válasz
mefistofeles #29049 üzenetére
Nekem meg mostanában szinte havonta jön az infó, hogy új driver érhető el a GTX 480-hoz.
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Tud nekem valaki segíteni ?
Újra raktam a gépet.
A boot idő nagyon gyors.
Van egy ROG Front Base előlapi vezérlőm,amit sehogy se tudok feltelepíteni.Az előző op alatt nemvolt vele semmi gond.
WIN 10.0.10240
Ha rákötöm a vezérlőt az alaplapra ez az üzenet jelenik meg.
Ha telepíteni akarom az előlapi vezérlőnek a programját , akkor ezt írja ki.
Az eszköz kezelőben meg ez van.
Az ASUS honlapjáról leszedtem a drivert,de ott is hibát jelez.
Próbálkoztam ezzel is de ezzel se jutottam semmire.
Az USB 3 telepítésénél meg ez van.
Valakinek van valami ötlete, javaslata ? -
baboss
őstag
Sziasztok.
Windows 10 Pro -ról frissítettem Enterpriere. Hogy tudok visszaállni Pro-ra ? -
baboss
őstag
válasz
BloodDrunker #26677 üzenetére
Nekem is csinált ilyet, újraindítás után nekem jó lett az internet.
-
baboss
őstag
Miért tűnik el a gépház ablak ha a fiókokra kattintok,nem tudom megnyitni ?
-
baboss
őstag
A számológép nem megy, hiába kattintok rá.A feladat kezelőben se lehet látni.
Valamint a gépházban hiába kattintok a fiókokra nem csinál semmit,illetve ha 2x rákattintok eltűnik az egész gépház ablak. -
baboss
őstag
válasz
tatararpad #26059 üzenetére
-
baboss
őstag
kispx
Döglött Róka
pzstm
Ez alapján akarom megcsinálni.
De nem tudok elnavigálni odáig.Miket kell beírnom, hogy a parancs sorban látható legyen a 2 videó fájl.
"Navigálj a dir és cd parancsokkal a nevezett fájlokhoz, és add ki a következő parancsot:"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest