Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz #16939776 #51886 üzenetére
Ezt erdekes olvasni, pl. en mar evek ota a Windows beepitett audio driveret hasznalom a hangkartyahoz, mert lenyegesen jobban szol, mint a gyari driver (utobbi konkretan zenehallgatasra elvezhetetlen), az extra feature-okre meg nincs szuksegem. Igaz, itt most csak sima integralt megoldasrol van szo.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz #16939776 #55404 üzenetére
SSD-nél viszont igencsak vájtfülűnek kell lenni
Viccet félretéve, régebben volt egy olyan design elemem a géphez, amiben régi mutatós műszer mutatta a feszültséget, hőfokot és hdd használtságot ( 3 műszer volt azt hiszem, mint valami klassz retro autóban, és egy dvd helyet foglalt) és az ssd olvasás-írásakor a műszer ahogy kilengett, olyasmi hangja volt mint egy halk hdd-nek. Jópofa volt az ssd-vel. -
Benito94
tag
válasz #16939776 #55404 üzenetére
Igazából nem kattogás hanem egy alap nagyon halk vinyó hangot lehet hallani, és az akadás pillanatában el megy a hangja aztán visszajön. Ez a hülye Windows Defender use interface csinálja mert ha bezárom a feladatkezelőben akkor helyrejön. Nem tudom mit csináljak, hogy ne induljon el pár perc után. Amúgy egyszer elég bezárni és utánna már nem indul el újraindításig, nincs kedvem minden indítás után bezárogatni.
-
törölt tag
válasz #16939776 #55342 üzenetére
Ezzel befürödtem: nem tudtam saját driver feltenni a win10-es helyére, érdekes, amíg nem tettem fel catalyst-ot, addig villogó zöld pettyeket produkált a x1250 a DVI kijáraton, másik érdekes hogy a driver csak és kizárólag 64Hz-es képfrissítést enged bármilyen felbontáson és nincs benne aktív V-sync. #fuckya
Hogy pozitívat is írjak, új release-t tettem fel, ami fejlődött a hang kezelésben: foobar és yt között probléma mentes a váltás, már nem kell órajelet váltani a hangkártyán+OS-ben, vagy újraindítani a gépet.
Megeszi 192KHz/24bit-es beállítással, a hang eltűnése nélkül[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz #16939776 #74222 üzenetére
Meg sem lepodok, hogy creative kartyarol van szo... Ne tudd meg, hogy anno mit szoptam a Sound Blaster Audigy -vel, mert ezek a fergek keptelenek voltak ertelmes drivert irni a sajat kartyajukhoz. Konkretan Windows 7 alatt hasznalhatatlan volt a kartya, habar elmeletileg volt hozza hivatalos driver (amivel kekhalalt kaptal, ha bedugtal egy mikrofont). Tobb honap szopas utan talaltam egy ruszki gyereket, aki irt sajat drivert es azzal minden tokely volt..
-
Laraxior
titán
válasz #16939776 #74198 üzenetére
Nekem is egy ideje magától indulgat a gép alvó módból. Azon felül állandóan frissíteni akar, és lehetetlen kikapcsolni.
Szóval én is amellett vagyok, hogy jön vissza a W7, ott legalább ha kikapcsoltam az update-t, akkor az úgy is maradt.
Ez a szar meg gondol egyet, aztán elkezd dolgozni."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Dumi86
senior tag
válasz #16939776 #74600 üzenetére
Igen pontosan ezért teszem én fel kézzel már a reinstall után egyből Nem mindig jó avagy elég a windows alap drivere
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Cs1csó
félisten
válasz #16939776 #74600 üzenetére
A monitor drivert én is kiemeltem, mint manuálisan telepítendőt mert azt nem jól telepíti.
Szirtimorc
Az egér USB kábelét kihúztad a gépből majd újra vissza, ez megvolt már? Azt is megpróbálhatnád hogy az usb-s eszközeidet megcseréled és más USB portba dugod.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz #16939776 #96426 üzenetére
Leellenőriztem a csatlakozást, a csatlakozó a tokjában szépen a helyén volt, majd szétcsatlakoztattam és külön megvizsgáltam a kijelző bemeneti csatiját és az lcd kábel csatiját is, de nincs rajta semmi, tisztának tűnik, majd visszacsatiztam a helyére. Készítettem róla képeket is.
-
Ice&Lime
veterán
válasz #16939776 #96469 üzenetére
Eddig nem vettem észre nagyobb különbséget, de lehet az 100%-80% is talán. Nem szokott úgy maradni. Igen, mintha körülbelül eggyeznének a "ritmusok" úgymond. És minden rendszeren, legyen az windows 7, 8.1, 10, a legújabb 10 vagy linux, ugyan úgy ugyan azt csinálja. És ezt csinálja max fényerőn, 50% fényerőnél és alacsony 10% fényerőnél is ugyan úgy.
(#96467) bazsi83vp: igen, az inteles verzélőpultban az összes lehetséges beállítást kipróbáltam már, több vga drvier verzióval is, többféle windows kiadással és még linux-al is, de ugyan az, teljesen mindegy milyen rendszer, ugyan azt csinálja mindegyiken.
(#96466) BIZ0906: azért kellett a vaku, mert a telefon állandóan hozzáigazította a megvilágítást a sötétüléskor és akkor nem látszódott volna a lényeg.
(#96465) svgyula : az elég drága lenne sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest