Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
Problema akkor is 3/3 eddig nalam.
Irreleváns, máshol meg 0/1000
Miert kene nekem beallitanom?! Alap esetben minden filenak/mappanak (Mindenki es teljes hozzaferessel kell rendelkeznie.
Mert ki állítsa be? Bár lehet jobban jártál volna, ha valaki beállítja.
Rossz feltételezés
Ha a driveon nincs rajta amit írtál, akkor automagically nem kerül rá a tartalmára sem, szerencsére 
Viszont en is azert futtattam manualsian ellenorzest, mert nem stimmelt valami es igazam is lett.
Azt érezzük, hogy ez nem jogosultság probléma, hanem sz*rul került rá az adat, nagy különbség.Nem a smart-tal volt bajom, hanem a fileokkal es az FS-sel.
Amit írtam ellenőrzés, abba beletartozik az fs is.Csinaltam manualisan ujraellenorzest. F3-mal megnyitva a fileok tartalmaznak adatot. Szamtalanszor csinaltam mar igy es siman folytatta.
Gondolom nem számoltál szemmel hasht, persze hogy lehet benne adat, pl. garbage. Ha sokszor kellett már ilyet csinálnod, én azért egy RAM tesztet futtatnék, egy kezemen meg tudom számolni hányszor kellett rehasht tolnom az utóbbi 5 évben.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Arc Raiders
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile (ARPG)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő