Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
üzenetére
Tudom, csak azért volt fura, mert gondoltam, ha bejelentkezek a MS fiókkal amit a játék kér a legelső használatnál, valamint még a főoldalon külön lehet FB fiókkal is belépni, akkor egy újratelepítésnél nem lesz gond, mert úgy hittem, ott tárolják el az elért eredményeket, de nem, sajnos ezek nem tárolnak el semmilyen adatot.
Ezt elcsesztem rendesen... de legalább most lemondott egy időre erről a játékról :-) mert nincs kedve nulláról kezdeni
egyébként hova menti, telepíti a win10 ezeket a játékokat? Mert csinálnék én mentést a játékokról, ha tudnám hol kell, mert eldugva pakolja el az Áruházból letöltött programokat ez a szemét...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ketogén étrend
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED monitor topic
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest