Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem kell visszatenni semmit, az a lényeg legyen egy aktivált windows a gépen, akkor tudod lefuttatni majd az upgrade assistant-ot, vagy ahogy majd hívják ezt a cuccot.
Ezen kell hogy legyen egy legális kulcs, mert ezt a kulcsot kapcsolják majd össze a kapott windows 10 licenszeddel (OEM-OEM, Retail-Retail... stb).Tök fölösleges trükközni, csak magaddal tolsz ki ha nem így csinálod... legalább először amíg lezajlik a hivatalos folyamat. Utána már megvan a 10-es licensz (jelenleg ez úgy néz ki MS fiókhoz kötött), bármikor bárhogy újrahúzhatod (trükközve is- egyből egy win 10-es iso-ról pl).
-
azopi74
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem, pont az ellenkezőjét szerettem volna írni, csak a lényeg kimaradt, mert mobilról toltam sebtében, és android kissé összekuszálta a tegnapi kommentem

A lényeg, hogy két külön dolog a technikai megoldhatóság és a jogtisztaság. Külön úton járnak, de függetlenül attól, hogy hogyan kivitelezed a telepítést, jogtiszta lesz a végeredmény akkor is, ha nem a hivatalosan támogatott úton oldod meg, de amúgy az EULA értelmében jogosult vagy a licenszre .Magyarul: nem kell szerintem majd visszaraknod. Elég, hogy van egy regisztrált Win8-as OEM kulcsod, utána már a Windows10-et fogod tudni aktiválni ugyanarra a vasra (ha nem automatikus workaround-dal, akkor telefonosan), függetlenül attól, hogy technikailag hogyan telepítetted. De nem akarok találgatni, várjuk a hivatalos blogpostot...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő