Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én ilyet nem mondtam. Persze mindenkinek lehet kifogása. De a 2006-ban tízéves gyerek meséken, filmeken, számítógépes játékokon felnőve most 20 éves korára magára szedheti a tudást, kiejtést, hangsúlyt. (amit nem is tanítanak rendesen suliban) Elkerül multihoz, külföldre mit mond izé én magyarul tanultam az Excelt? Azért ne menjünk messzire, én csak annyit írtam sokaknak rettenet nyakatekert a "sajátgép, gépház" szintű fordítás. Mi haszna most 2016-ban egy gimist magyar Win és Office-ra tanítani?
-
movax
őstag
Hát, valamit valamiért. Ha simán akar az ember mozogni ezen a területen, akkor tesz azért, hogy ismerje angolul a dolgokat, tudjon keresni, kérdezni és válaszolni angol nyelvű fórumokon, értse a leírásokat stb. Én nem az iskolában tanultam azt, amit tudok, hanem tisztán személyes érdeklődésből és azzal, hogy időt áldoztam rá az elmúlt 20+ évben). Szóval ez nem jár alanyi jogon, időt és energiát kell szánni rá. Ha nem, akkor marad a jóval kevesebb infó, jóval kevesebb helyről, jóval később, de legalább magyarul
(Suliban németet, régebb oroszt tanultam) -
Balion
senior tag
Ezelőtt azt mondtam volna, hogy az alapvető szavakat meg kell tanulnia az embernek, nincs belőle sok, pl setting-beállítások, de mióta ilyen furán fordítanak, hogy gépház, nem csodálom, hogy sokan nem tudják, mi van. Angolban még mindig settings a beállítások, nem értem, miért kell megváltoztatni a jól bevált magyar megfelelőit a szavaknak. Tegnap is kerestem a feleségem windows phone-ján a beállításokat, és alig találtam, mert a g betűnél volt, mint gépház. a 8.1-nél még beállítások volt
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Update 11.15. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Suliban németet, régebb oroszt tanultam)