- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
#56474624 #33152 üzenetére
Nekem szerencsére megyeget, van pár bosszantó apróság, amivel én együtt tudok élni, de másnak nem merném nyugodt szívvel ajánlani. Pont az ilyenek miatt, hogy annyiféle szarság van vele, mindnenkinek valami baromság előjon. Win7 topicban alig van valami hozzá-hozzászólogatás, az megy atomstabilan, deez sajnos tényleg nagyon béla. És nem is lesz jobb, mert a folyamattos fejlesztés (reszelés, kókányolás) miatt mindig lesz valami fícsőr, amivel egy szép bughalmazt is a nyakunkba kapunk
Vicc, hogy maga a rendszer alapja sokaknál nem müködik rendesen, hogy a géoet ki/be kapcsolni sem lehet, és még ezerféle baromság.
Az uwp felület is több sebből vérzik, koncepciotlan. Mit élő csmepézzek, amikor a startmenüben csak naponta 4-5 alkalommal járok? Ami meg ott van, az a csempe nem működik. Akkor meg miek erőltessem? Uwp appok kakasztrofalisak, laposon, pc-n nincs egy darab se, amit szivesen használna az ember, ráadásul maga a microsoft sem képes egyetlen normálisan működő uwp appot írni, akkor másnak hoygan sikerülhetne?
Na, kidühöngtem magam, mostmár megyek innenHibrid alvásra annyit, hogy azt külön ki kell kapcsolni, mert asztali gépen az az alap.
Admin módú parancssorból add ki a powercfg -h off paracsot. Ez kikapcsolja a hibernálást, felszabadul a hiberfile.sys méretű 4-8-16 giga tárhely, aminek hatására minden más is megszűnik, ami a hibernálást használja. Ilyen a hibrid alvás, és a fast boot és a slow shutdown is. Ez utóbbi nem külon ficsör, csak, mivel leálláskor menti a rendszert, ezért ez egy ideig eltart, szerintem sokkal tovább, mint egy normális botlás.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest