- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpotyka
tag
válasz
King Unique #151702 üzenetére
Huhh. Pompás.
Voltaképpen remélhető, hogy az alaplapot meg bármi egyebet számon tart(ott) a MS (ha tényleg ilyen rendbe szedetten mindent megfeleltet és agyonadminisztrál magának), mert ha nem alappal együtt kijött Win8.1-ről van szó, hanem a kisker külön fogott egy Win8.1-et (és viszonteladta a laptoppal), annak esetleges külön kulcsa, igazolása nem könnyen halászható elő. Persze az szerencsés, hogy minden originál a gépben, csak SSD cserebere volt és az lehet is.
Átgondolva azért nem lenne ideális csupán a mondjuk úgy: lineáris tesztelés, mert ha jól tudom, 30 napig lehetne visszalépni 11-ről 10-re igény/szükség esetén, ebben a helyzetben pedig nem én diktálom kifelé az időtényezőt, magamat meg pláne nem akarom bekorlátozni. Kényelmesebbnek is (szerelés takarékosabbnak) tűnik a párhuzamos vizsgálat, vagyis funkcionálisan: a célt legrugalmasabban szolgálóan illik ide a dual boot, és úgy külön lezongorázni a 8.1-ről a végeredményben kétféle fellépést – ha jól értjük egymást, igen, ez az a variáció az utsó mondatodban.
Bár így is időigényesnek néz ki ez az egész kitérő, amit nem kértem és szívesen kihagytam volna. Csak egyelőre nincs jobb ötletem, amivel meg tudnék ettől menekülni, vagyis kisebb áldozattal járna a megcélzott letisztázás.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest