- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoz
őstag
válasz
Teasüti #113950 üzenetére
Win10-nél már az alaplap azonosítója alapján van eltárolva a Microsoft szerverén, hogy az adott géphez tartozik-e és ha igen milyen Win10 licensz. Ha egyszer valaha már volt az adott lapon aktiválva, onnantól megjegyzi.
Éppen ezért írja is a telepítő, hogy újratelepítés esetén ne írj be termékkulcsot. Csak arra kell figyelni, hogy a megfelelő (Home/Pro) kiadást telepítsd, amint netet kap aktiválja magát az alaplap alapján.A gyárilag Windows-os gépek pedig már Win8-tól kezdve BIOS-ba égetett termékkulcsot kaptak, nincsen már a régi termékkulcsos matrica, csak egy hologramos Windows logos.
Ilyen gépen tiszta telepítéskor a telepítő megtalálja a BIOS kulcsot, és fel se jön termékkulcs bekérő ill. kiadás választó ablak. -
King Unique
titán
válasz
Teasüti #113941 üzenetére
Ha tényleg minden javasolt megoldást (+ ezeket) megfelelően végrehajtva kipróbáltál, van elég szabad hely a C-n a funkciófrissítéshez, de nem használt, nem működött az MCT-vel / frissítési segéddel / ISO-val indított közvetlen upgrade, valamint a telepítőben a rátelepítés sem, akkor marad jobb híján a clean install. Ahol értelemszerűen újabb verziót kellene telepíteni, azaz 1903/1909. A licenc meg nem téma, mivel ha 1x már telepítve és aktiválva (?) lett azon a hardveren a W10 Home, akkor nem kell egy újratelepítésnél újból megadni a termékkulcsot, amit a telepítő is világosan leír az aktiválásnál.
"Vmi rémlik, hogy OEM-nél rejtett partíción vannak az aktivációs kulcsok?"
Ez nem tudom mégis honnan jött, de OEM lehet pl. a Windows 10-zel előtelepített hardver, ahol az UEFI BIOS-ban van az OEM Key, onnan olvassa ki a telepítő. Ha esetedben gyárilag pl. FreeDOS volt rajta és utólag lett a szervizben telepítve W10, akkor meg lásd az előbb leírtakat, illetve a digitális licenc témát.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#63718632 #113943 üzenetére
Ha rendes boot telepítőt használok, akkor se veszik el az aktiváció?
Vmi rémlik, hogy OEM-nél rejtett partíción vannak az aktivációs kulcsok?
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy nekem ezek megvannak még?
Volt azóta már SSD csere, klónozás, meg ilyesmik. Fingom sincs mi van vagy nincs a C: mellett. -
válasz
vgyuri #113916 üzenetére
Én elsőre is retail kulcsot kaptam tőlük, de egyáltalán nem érdekelt volna, ha volume-t kapok, ennyiért az is tökéletesen megfelel. De vehetsz nyugodtan kulcsot listaáron a ms-tól, arra nem az lesz írva, hogy volume.
A reakciójukon viszont csodálkozok, volt más is, aki megreklamálta a volumét, és egyből kapott egy retailt.
-
Zoz
őstag
válasz
acsati #113913 üzenetére
Ha amúgy hibátlanul működik a rendszer, akkor én nem állnék neki nulláról mindent újra rakni. Túl rövid az élet, értelmesebb dolgokkal is el lehet tölteni az időt
Én úgy szeretem csinálni, hogy készítek egy telepítő pendrive-ot, innen az eszköz letöltésével letöltöd az MCT-t (Media Creation Tool), azzal tudsz telepítő pendriveot vagy DVD-t készíteni, vagy csak pusztán ISO-t letölteni. (Én eleve félévente amikor kijön az aktuális Win10, csinálok egy pendrive-ot, és aztán azt használom mindig)
Ha meg van a telepítő, SETUP.EXE-vel indítod és értelemszerűn mész tovább, hogy frissíteni akarsz, maradjanak meg az adatok és alkalmazások, stb. Ha esetleg valami inkompatibilis programot talál a rendszerben, akkor szól, hogy azt el fogja távolítani, vagy esetleg neked kell manuálisan uninstallálni a frissítés előtt.
Egy SSD-s gépen max 1 óra alatt meg van a dolog.
Be is fogja magát aktiválni a Win7 alapján. Ha esetleg, hmmm, nem teljesen legális volt a 7-esed, és észreveszi, akkor is működni fog, csak kiírja, hogy nincs aktiválva, ekkor veszel egy Win10 kulcsot, és beírod neki.Ha meg volt a driverek telepítése, meg a frissítések letöltése, után menj a lemezkarbantartóra, és ott a Rendszerfájlok törlése módban kitakarítani. Itt tudod törölni az elmentett Win7-et (WINDOWS.OLD-ba kerül a frissítés során), ha már nem akarsz visszaállni rá. Ahogy már korábban is említettem egy ilyen Win7-Win10 átállás kb 20 giga helymegtakarítást szokott hozni. (Egy csomó 60 gigás SSD-vel szerelt gépen jól jött ez már
)
Az említett AMD könyvtárat már most is nyugodt szívvel törölheted.Ha netán valami mégse működne megfelelően, még mindig neki lehet állni a tiszta telepítésnek. De ez elég ritka dolog, sőt inkább sokszor a már betegeskedő rendszerek is megjavulnak a frissítéskor.
Pár száz gép frissítésén már túl vagyok (sokszor teljes hardver cserével egybekötve), én egyáltalán nem tartok tőle.
-
Software-codes: két alkalommal összesen 4 db. windows 10 retail kódot vásároltam, 4 volume key-t kaptam. Megírtam nekik, nem értették mi a probléma, szerintük jók a kulcsok, mert "működnek". Belinkeltem pár microsoft oldalt, ahol leírták mi a különbség és küldtek 4 Windows 7 SP1 Ultimate Retail key-t.
Köszönöm az itteni információkat és a ShowKeyPlus programot, hasznos volt.
-
Clemi
veterán
válasz
#12901120 #113808 üzenetére
Ezt mind értem, és azt is látom, hogy nekem ott egy generic kulcs szerepel. Ez min is változtat? Ha telepítéskor beírom a kapott kulcsot, akkor mi lenne más? Most hogy ott egy generic kulcs van, de a rendszer visszajelzett a kapott kulcs beírása után, hogy "sikeres aktiválás" akkor mi is törént/történik?
Vettem egy retail kulcsot, amit elivleg az aktiváláskor az email címemmel, illetve az MS fiókommal örökre összekötöttem, vagy ez nem igaz?És igen a regeditben ott a generic key:
De mi más van még ott ami lényeges?
-
Clemi
veterán
válasz
zolee001 #113801 üzenetére
az, hogy telepítésnél nem adtam meg a kulcsot egy dolog, de később aktiválásnál megadtam, és honnan veszed, hogy az a product key-em amit te beírtál? Igen amit leírtál az egy generic kulcs és annak a vége látszik nálam is és pont 20 éve legalább, hogy telepítésnél nem írok be kulcsot, hanem csak később.
Ja és bocs, hogy nem tőled vettem használt kulcsot, hanem mondjuk bérlem ratyi összegért például 1 évre (de amit vettem az pont örök licenc). -
zolee001
őstag
-
zolee001
őstag
válasz
Clemi #113793 üzenetére
Elöfizetéses /bérleti konstrukció,megvan?
1 honapra vagy 1 évre valami cég stb elöfizet és annak a kulcsait árulják ezek az oldalak,használd amig tudod és örülj neki,igaz a fileaidba az "admin" belelát és azt csinál vele amit akar
Csekkold:portal.azure.com ,azure active directory-userneved után nem a global admin szerepelIme az enyém:
Global administrator Can manage all aspects of Azure AD and Microsoft services that use Azure AD identities.DirectoryOrganizationBuilt-inHivatalos használszoftver árusitok a MAR program honlapján találhatók,ezek a ratyik egyik sem szerepel ott
180.000 ft os szoftver 1-2000 ft ért?
40 millás merci 500.000 -ért esetleg? -
King Unique
titán
Van, illetve a HDD-n a Windows\System32\Config\SOFTWARE fájl a lényeg. Valamint ha jelenleg nem bootol a HDD-lévő Windows és nem tudod átmenetileg másik gépbe betenni, az azon futó Windowson megnézni, akkor pl. egy pendrive-ról bootolt HBCD is megteszi, annál is elérhető a ProduKey program. Viszont ha az általános kulcs van bent a rendszerben, azt lehet kiolvasni, akkor az nem sokat ér, azzal max. telepíteni lehet, de aktiválni nem.
Egyébként meg nem is feltétlen kell a termékkulcs, elég csak azt tudni, hogy milyen kiadás (Home/Pro/egyéb?) volt telepítve, használva. Sőt, azt a telepítő is világosan leírja az aktiválásnál, hogy újratelepítésnél nem kell újból megadni a termékkulcsot. Valamint ha gyárilag Windows 10-zel előtelepített a laptop, azaz BIOS OEM Key van, akkor pláne nem kell a termékkulcs megadásával szórakozni.
-
PitLee
őstag
Köszönöm mindenkinek, sikerült a Win10 telepítés, bár kicsit úgy voltam vele, mint az a bizonyos kezdő gőzfürdőző, félve vártam mikor esik le egy szappan vagy mikor csúszik le a törülköző
telepítés közben.
Még a telepítés elején jutott eszembe, hogy javasolták a net kihúzását, haladtunk szépen
sorba amikor is kiírt valami olyat "Nincs csatlakozva"
"tudom kis csillag én húztalak ki, de hol a offline fiók ? köhögd fel szépen"
A bal sarokban a "nincs internetem" felirat volt és slusz.
Néztük egymást pár percig," hogy hátha", de nem akart megkönyörülni rajtam,
így visszadugtam neki a netet, és reménykedtem, hogy "nem esik a szappan földre".
Megörült neki egyből, malmozott egy kicsit, majd elértünk a bizonyos pontig és ott volt az "offline fiók" a következő ablakban még nyomot egy kis terrort "nem leszek a barátod, ha nem csinálsz MS fiókot avagy valami korlátozott változat telepítése" vagy mifenét írt ki.
Mondom legyen a korlátozott mód, csak ne testrészekkel keljen fizetni, ezután jött a kérdés özön
engedem - nem engedem, mire feléig elértem és próbáltam értelmezni "mire gondolhatott a költő" egyszer csak fekete képernyő . . oké most mi lesz, de csak a képernyő felbontás állt be normálisra, valszeg a háttérben ő már dolgozott az illesztő telepítésekkel.
Telepítés után benéztem az eszközkezelőbe és mindenhez talált illesztőt.
Majd holnap agyalok érdemes-e pár hardvernek feltenni a gyártói programját/illesztőjét.Egyenlőre furcsa nagyon, akkor kezdtem kicsit megnyugodni mikor a rendszer, vezérlőpult régi ablakai jöttek szembe, valamelyik kattintásra.
Amúgy a téma itt a fórumon pont jó volt, mert megnéztem pár dolgot sikerült az Uefi/ GPT, eltolás rendben, a kulcs oké azt kaptam amit kértem.
Amúgy itt van még pár slmgr parancs link
-
PitLee
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat!
Az F11-et már el is felejtettem, hogy van.
A biztonsági mentés ilyen opciókkal tényleg praktikus.
(ez idáig nem használtam biztonsági mentést csak külön partíciót az OS-nek,
az XP-t talán ha 2-3x kellett újrarakni, a Win7 meg 2012-óta megvan.
Egyszer gondoltam, hogy az új SSD-re átrakom vagy újratelepítem, de aztán félbemaradtam vele, most vettem inkább Win10 kulcsot és akkor azt telepítem fel rá.) -
válasz
undercover #113573 üzenetére
Aránylag kispénzért lehet venni “újrahasznosított”
win kulcsokat.
Én innen vettem már többet is,mindegyik működik: [link] -
King Unique
titán
válasz
Pyttawrx #113514 üzenetére
A Home kiadásnál lehet, de Pro és felette pont felesleges csak emiatt az offline mód. Aztán mondjuk azt nem említette a fórumtag, hogy milyet használ.
(#113517) jozsi252:
Ha pl. a telepítésnél nem lett megadva termékkulcs, akkor eleve az általános kulcs lesz bent. Amúgy meg nem kell vele különösebben foglalkozni, elfogadta a termékkulcsot, aktivált a Windowsod, kész. -
jozsi252
veterán
Van egy gép amire vettem egy Win 10 Pro Retail kulcsot (software-codes.com). Beütöttem a parancssorba hogy slmgr -dli, és az általános kulcsot dobja ki ami 3V66T. Viszont felette meg azt írja hogy Retail kulcs.
Az aktivációs kódot elfogadta a rendszer, szóval elvileg azzal nincs baj. Viszont miért szerepel még mindig az hogy 3V66T a slmgr -dli parancsnál? -
Zoz
őstag
válasz
Khaosz55 #113465 üzenetére
Észreveszi a cserét, elküldi az alaplap azonosítóját a Microsoft szerverének, onnan visszajön a válasz, hogy ok ehhez a laphoz tartozik Win10. Pont ugyanúgy ahogy ha újratelepítesz egy gépet, és nem írsz be kulcsot. Akkor is a lap alapján aktiválja magát.
Természetesen a most átkerülő Win10 az ugyanolyan (Home vagy Pro) legyen, mint ami most van azon a gépen.
-
Khaosz55
addikt
Na pont ezt akartam kérdezni. Mind a két lapon volt be aktivlálva Win 10. Az volt a kérdésem, ha nem tudom a I3-6100 alaplap Win 10 kulcsát, akkor probléma-e ha rákötöm a I3-6100-as gépre. Tehát, hogy a win 10 észreveszi-e, hogy ez egy aktivált cd keyes alaplap és megváltoztatja vagy kérdni fogjaka újra a cd keyt.
-
abdulka1
őstag
válasz
King Unique #113318 üzenetére
Én még a 2013-as verziót használom, az újabbakhoz nem volt szerencsém.
Viszont láttam egy programot "Office_2013-2019_C2R_Install" név alatt ahol a legújabb verziónál is adott a választási lehetőség.
Értem én, hogy nem az MS készítette, de az ezzel telepített program is aktiválható a meglévő kulcsunkkal.
Ha warez, elnézést kérek, és természetesen töröljétek. -
King Unique
titán
Vagy mondhatod, hogy megtévesztettek, ha eredetileg pl. Retail licencet, kulcsot vettél, ellenben ténylegesen MAK kulcsot kaptál (példa).
Amúgy a példában szereplő oldal a forrása tudtommal a most említett webáruházban árult kulcsoknak is, vagyis ennyi erővel lehet közvetlenül az előbbitől is vásárolni.
Ha biztosra akarsz menni üzleti felhasználásnál, akkor meg nem feltétlen kell az ilyen feltűnően olcsó kulcsokat erőltetni (otthonra még elmegy), tessék a megszokott forrásból és áron beszerezni, ami lehet drágább lesz, ellenben esetlegesen nem lesz kellemetlen meglepi. -
King Unique
titán
Miért ne használhatná, ha gyárilag van hozzájuk Windows-licenc, + számla és azon is szerepel, stb? Itt max. az a kérdés, hogy ha W7/8/8.1 van rajtuk gyárilag és arról történik free upgrade, akkor az jelenleg mennyire lesz legális. Arról már volt szó, ha az ingyenes frissítés hátárideje hivatalosan már rég lejárt, ellenben technikailag továbbra is simán működik, lehet aktiválni 7, 8.1 kulcsokkal a 10-est, mert nem hivatalosan nyilván még mindig hagyja a Microsoft. Persze legutóbb a már linkelt cikk alapján benyögték hivatalos válaszként, hogy bár valóban működik továbbra is, de az úgy mégsem lesz jogtiszta.
Viszont ez is inkább üzleti, céges felhasználásnál lehet téma, mintsem otthoninál, ahol az utóbbi esetben eddig is kb. k.n.sz.l. kategória volt, oda általában nem jár a BSA. Vagyis ha jogtisztaságot illetően annyira biztosra akarsz menni, hát akkor veszel új W10 licenceket az említett gépekre. Már amelyiken eredetileg W7, 8, 8.1 van, mert ha gyárilag W10, vagy az előbbieknél már korábban, a hivatalos határidőkön belül megtörtént a digitális jogosultság megszerzése W10-re, akkor elvileg nem kell.
-
King Unique
titán
válasz
_DiEGO_ #113245 üzenetére
Azért nem teljesen ugyanaz minden, mert míg az előbbinél normál, Retail kulcs van, addig a mostani mennyiségi licences MAK kulcs. Ha az utóbbit te is onnan vetted, mint nemrég egy másik fórumtag, akkor annyira nem meglepő. De ő kért és kapott kapott másikat, illetve amit (Retail) eredetileg is rendelt. De ha esetedben az előbbi is oké és minden tökéletes, meg az is marad, akkor végül is.
-
King Unique
titán
válasz
_DiEGO_ #113229 üzenetére
Milyen Insider-es serial?
A 3V66T végű kulcs a Retail Generic Product Key a Pro kiadásnál, alapesetben az van bent a Windows 10-ben, meg ha a telepítésnél nem adnak meg termékkulcsot a nincs termékkulcsom opció használatánál. Amúgy a screenshotok alapján végül sikerült aktiválni a W10-et, Microsoft-fiókhoz kapcsolt digitális licenc van, vagyis no problem.
(#113232) eax1650:
De, lehet, ha a mentést készítő programban van lehetőség utólag felcsatolni a lemezképfájlt és tallózni a tartalmát. Például az előbb említett Macrium Reflect esetében megoldható ez is és a fájlkezelőben kényelmesen hozzáférhető a lementett partíciók tartalma. -
válasz
VGYke #113216 üzenetére
Bocsi akkor eltévesztettem. Mivel Tappancs2001 hez beszéltem azt hittem az is az ő problémája, ezért fogalmaztam 3.személyben. De eszerint ez a Te problémád, nem az övé.
Nálam AsRock lapon a CSM és a SecureBoot egyszerre is lehet bekapcsolva. Ekkor 'természetesen' csak GPT lemezre van értelmezve a SB.
Másodszor a biosban(uefiben) a SB bekapcsolása is két lépcsőből áll: biosban a boot menüpont alatt, secureboot sorban 'enabled' et kell választani, de ekkor még nem kapcsol be, csak megjelenik egy új sor: installálni kell a biztonsági kulcsot. (a bios automatikusan letölti ezután ha rányomsz) Ezután újraindítva már az uefi módban telepített win aktív SB-t jelez. -
_DiEGO_
őstag
Sziasztok , kellene valami jó találós ötlet mia fene okozhatja: Adott a gép, alaplap egy MSI 2019.decemberi biossal. UEFI módban GPT felment a Win 10 , gyors, szuperr.
De, a Win 10 64bit Pro nem akar beaktiválódni ! Már 5 kulcs is kilett próbálva , de négynél eljátszotta, hogy sikeresen aktiválva! de mindog csak ez az Insider-es serialt adja. Nem a beadott sorszámot, ahogy kellene. Saját gépemen rendben van.
Mutatom:Valaki valami okosat
-
Geth
veterán
válasz
MegalodonS #113203 üzenetére
Ha most működik, örülj neki.
Ha eladták többször másnak is azt a konkrét kódot amit kaptál, akkor lehet, hogy egy másik alkalommal amikor használnád, nem fog menni mert mások is használták és a kulcs "kimerült". -
-
törölt tag
válasz
seger #113183 üzenetére
Programfüggő, kulcs-soft szoftvereknél lehet közös sql adatbázisban dolgozni egyszerre, viszont ha egy cégen belül vannak mindketten, akkor csak eltérő naplókba szabad dolgozni (pl.: szállító, pénztár, bank, vegyes, stb). A legrosszabb esetben ugrik egyet a sorszám. El sem tudom képzelni, hogy milyen fapados szoftvernél lehet ilyen kérdés. Tippre csak bénán telepítették (nem "hálózatos" módban).
Szóval első körben szükség lenne a program nevére. -
válasz
UnSkilleD #113125 üzenetére
"ha ezt látod az baj"
Van infód, hogy miért baj? Tudsz olyan konkrét eu-s jogszabályt (nem ms eula!) ami kimondja, hogy a volume licencek, mennyiségi licencek nem továbbadhatók a többi újrahasznosítható kulccsal ellentétben? Nem provokáció, tényleg érdekel, mert sokszor megy a vita erről, de (én legalábbis) eu-s jogszabályt még nem láttam róla. Viszont működnek ezek a kulcsok is.
(#113129) abdulka1
"van lehetőség, még nem aktivált kód ellenőrzésére?"Ahogy az előbb is írtam, úgy tudom, van. Ennek a kis portable proginak van egy olyan opciója, hogy Check Product Key. Ebbe kell beírni a kulcsot, és kiírja, hogy milyen. Nekem kiírta, hogy retail, a még fel sem használt software-code-os kulcsomra.
-
King Unique
titán
válasz
abdulka1 #113123 üzenetére
A KB4532695 nem is feltétlen muszáj, mert valóban csak választható frissítés és anélkül is kb. naprakész most nálad a 1909. Viszont opcionálisan meg lehet próbálni telepíteni, meg akkor az is kiderülne, hogy a KB4534132-höz hasonlóan megy-e manuálisan, vagy sem. Ha nem és/vagy a gépházban a WU továbbra sem működik, akkor azt nyilván jó lenne megoldani, akár az említett javítással, előtte biztos ami biztos alapon mentést készíteni a rendszerről, stb.
Az "onnan" vásárolt termékkulcsnál meg nemrég más is járt így (nem meglepő
), majd kért és küldtek neki másik kulcsot.
-
"láttam pl. olyan értékelést hogy nem működött a kulcs amit adtak..."
Akkor adnak másikat. Magánfelhasználóként nincs benne kockázat, vagy legalábbis minimális. Vegyél pl. a software-codes.com-on, sokan vettünk már onnan, rendben van, de vehetsz sok helyen. Szerintem a felhasználás előtti leellenőrzésre is van lehetőség.
-
PeL
addikt
Üdv!
Windows 10 PRO kulcsot vennék, kérdésem lenne azzal kapcsolatban, hogy csomó helyen látok fillérekért (jellemzően 2000 forint környékén) eladó liszenszkulcsokat, pl. Ebay, eMag, G2A stb. de még itt PH-n is.
Ezekmennyire megbízhatóak?
Emagon láttam pl. olyan értékelést hogy nem működött a kulcs amit adtak...Van esetleg olyan hely ahol biztosan működő kulcsot lehet venni ilyesmi áron és nem fogok úgy járni vele hogy nem működik már első aktiválásnál sem, vagy esetleg később sem fog törlődni a liszensz? Vagy ezek így magában hordozzák ezt a kockázatot?
-
DeathAdder
veterán
Üdv
Csak beszámolok, hogy hardvercsere után nálam semmit nem ért a hibelhárítás, majd hardvercsere miatti újraaktiválás.
Kidobta a régi gépem (Gigabyte config, a jelenlegi gépben viszont semmi Gigabyte nincs), rámentem hogy aktiválás, gondolkodás nélkül elutasította, és meg akarta vetetni velem az új kulcsot, pedig hozzá volt csatolva az aktiváció a Microsoft fiókomhoz.
De mivel valakinek itt már bevált, így tettem én is egy próbát, és bepötyögtem a régi W7 kulcsomat, amiről még annó frissítettem W10-re. A rendszer most aktiválva van, remélem nem csak ideiglenesen
-
King Unique
titán
válasz
K53TA #112920 üzenetére
Az előbb volt leírva, hogy digitális licenc, aktivált állapot lehet helyi fióknál is, alapesetben nem létszükséglet ahhoz a Microsoft-fiók. Az viszont nem derült ki, hogy azon a notbookon milyen fiókkal lett telepítve a W10, ha Microsoft, akkor ahhoz lett-e kapcsolva a digitális licenc. Ha igen, akkor alapesetben újratelepíteni is annak megfelelően kellene. Vagy esetleg kipróbálni helyi fiókkal is, szükség esetén megadni a telepítésnél / utólag a gépházban a W7 kulcsát és megnézni, úgy mi történik.
-
King Unique
titán
válasz
Khaosz55 #112840 üzenetére
Akkor beállítod az alábbi leírás alapján, hogy ne kérjen jelszót, amiről itt a topikban is számtalanszor volt szó, a netplwiz a kulcsszó. Ahogyan az is beállítható a gépházban + egyéb módon is, hogy alvó állapotból ébresztéskor se kérjen a Windows újbóli bejelentkezést és jelszót.
-
King Unique
titán
válasz
seger #112781 üzenetére
Ha W7-ről MCT-vel ingyenes upgrade / kulcsos telepítés történik W10-re, akkor tudtommal eleve digitális licenc és annál általános (generic) kulcs lesz, meg ha a telepítésnél nem ad meg egyedi kulcsot a felhasználó. Ezért is lett az előbbinél (MCT) ugyanaz mind a 10 gépen W10 alól kiolvasva. Másik termékkulcsot meg lehet adni pl. a gépházban is, de akkor alapesetben W10 kulcsot kellene (olyanod nincs), nem a W7 kulcsát, még ha az utóbbit is elfogadja.
-
King Unique
titán
válasz
seger #112778 üzenetére
Azért mert ilyenkor az általános kulcs, a Generic Key van bent a rendszerben, azt olvassák ki a ProduKey és társai programok is. Egyébként meg mi a gond, miért akarod újból megadni a termékkulcsot, amikor gondolom eleve aktivált volt az MCT-s upgrade után a W10 digitális licenccel?
-
seger
addikt
Kulcsot hogyan lehetne átírni? Vin7 volt eredetileg a gépen. Frissítettem MCT-vel win 10-re. Win7-en kiolvastam a kódot, egyezett a matricával. Ráment a win10 MCT-vel, és kiolvasáskor más a key...
Win alatt aktiváltam újra a helyes kóddal, de nem változott meg. Hogy lehet ez?Érdekes, mert 10db ilyen eredeti win7-es géped frissítettem MCT-vel win10-re. Mindegyiknek ugyan az lett a kódja....
-
válasz
unclefucka #112720 üzenetére
Szia!
Ha otthoni gép, gyakorlatilag annyi "veszélye" van, hogy nem tudod meddig működik a kulcs. Lehet, hogy örökre, lehet két hétig. Max akkor vesz az ember megint egyet 1500 ft-ért. Az eredetiségét és a származását nem tudod kideríteni. Ezen kívül otthon más gond nem érhet elviekben. Céges környezetbe ilyen kulcsot ne vigyetek/vegyetek inkább.
-
törölt tag
válasz
nincs ebben semmi átverés....valószínűleg cég vesz nagyon sok liszenszet egyszerre és amíg fizet utána addig működik, amikortól meg nem az MS letiltja, ki fogja írni a rendszer, hogy érvénytelen a kulcsod....
(#112721) lck
mármint hogy hová megy az apeh/nav ?
-
lck
senior tag
válasz
Elvileg egy későbbi újratelepítés esetén ( windows és office is ) bizonytalan lehet a kulcs újrafelhasználhatósága. Ez két hónap vagy öt év - nem tudni. Illetve nincsen hozzá korrekt eredetiséget igazoló számla vagy matrica. Jön az apeh, aztán lesz bánat meg szomorúság.
-
unclefucka
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg van jobb ötlet, hogy melyik topikban lenne jobb helye a kérdésemnek, akkor szóljatok, köszi.
Szóval a kérdés:
Egy ismerősöm vett -működő- Windows 10 Pro (és MS Office) licensz kulcsot a Wish.com -ról, lényegében bagóért. Hol van/lehet ebben az átverés? Mik a veszélyek?Előre is köszönöm.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ismerős beszerzett egy Amazonos notebookot, amire Windows 10-et kellene telepítenem, csakhogy nem tudom bebootoltatni a pendrive-ról.
Elméletileg van rajta gyárilag Win10, de mivel van hozzá eredeti kulcs gondolták legyen rajta egy rendes magyar Win eredeti kulccsal...
A Microsoft oldaláról letöltött MediaCreationTool1909-cel megcsináltam a telepítő pendrive-ot, azonban a gép pendrive-val és anélkül is mindig valami Recoverybe kötök ki.
Mivel pendrive nélkül is ide lyukadok ki, arra gondoltam, hogy magát a belső meghajtót nem tudja lekezeleni, BIOS beállításokat reseteltem. Esetleg valami más lehet a gond, mit lehet ezzel kezdeni?
-
Zoz
őstag
válasz
Khaosz55 #112510 üzenetére
Ehhez a feladathoz amúgy totál felesleges az újratelepítés. Elindítod az új konfigon, felismeri a hardvereket, aztán az aktiválásnál beírod a új termékkulcsot és kész. Home-ról lehet Pro-ra váltani csak a kulcs beírásával.
De ha mégis az újratelepítés a hobbid, akkor bebootolsz a telepítővel, és aztán amikor mutatja a partíciókat, akkor törölj le mindent (a kicsi rendszer partíciókat is), az egybefüggő szabad területet ad meg telepítéshez, majd megcsinál magának minden szükséges partíciót.
-
válasz
Khaosz55 #112510 üzenetére
Szia!
Usb-ről elindítod a telepítőt, a telepítőben megadod a kulcsodat. Egyéni telepítést választod, tehát nem upgrade. Törlöd az összes korábbi partíciót, amin a windows volt, ezután létrehozod az újat a friss winnek (egyértelmű a felület), majd elindítod a telepítést. A telepítő formázza is a partíciót magától. Az első újrainduláskor kihúzod a pendriveot, vagy ismét belépsz a biosba és a bootolást visszalövöd az ssd-re.
-
ezmiez36
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következő problémához! :
Anyukámnak van egy gyárilag windows 7-es laptopja. Amikor megvettük magától feletepült első indításnál a win 7, addig valahol tárolódtak az install fileok. Nem nagyon értek a laptopokhoz.. Hol tárolja gyárilag a win7 install file-okat az az ilyen laptop?
A kérdésem-kérésem az lenne hogy erre a gépre (persze a kompatibilitást meg tudom nézni) tehető-e fel windows10 simán, vagy valami trükköt (pl Tiszta telepítést) kell alkamazni?Ezen kívül tudtok olyan PH! eladót aki 100% legális, és örökös win10 kódokat árul?
Nem igazodok ki a 2000 és 10000ft-os kulcsok között, mi a különbség???
Privibe jöhet több eladó neve is, (hogy ne legyen itt reklám)!Nagyon szépen köszi a válaszokat, és az építő jellegű dolgokat!
Üdv!
-
King Unique
titán
válasz
Zsoxx #112485 üzenetére
Azért, mert ha gyárilag Windows 10-zel előtelepített a gép, vagyis UEFI BIOS OEM kulcs van, akkor eleve nem fog megjelenni az az ablak, hanem az annak megfelelő kiadás (esetedben Home) lesz alapértelmezetten kiválasztva és telepítve. Volt már erről szó itt, meg hogy szükség esetén hogyan lehet kijátszani.
Az internetkapcsolatnál meg kérdés az is, hogy milyen. Ha pl. Wi-Fi és szükséges a csatlakozáshoz jelszó megadása, ami a tiszta, 0-ról történő újratelepítésnél nem lett megadva, akkor utána normál esetben nem kellene aktív internetkapcsolatnak lennie. Ha közvetlen build upgrade, esetleg rátelepítés történik, akkor az kivétel lehet, ott megjegyzi a jelszót. Meg még a Microsoft-fiók lehet érdekes, ahol az egyes beállítások szinkronizálódnak, de ahhoz is internetkapcsolat kell. -
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok!
Vettem pár Win10 licenszet.. amivel nincs is semmi gond működnek, de...
Az asztali gépre feltelepítettem fut minden szépen, utánna elővettem a rohangálós laptopomat, arra is felment ( természetesen másik kulcsot használva) utánna jött a fiókbeállítás email cim megadása és kidobott egy olyat hogy ez már használatban van...
Hát persze én használoma nagy gépemen.
Közbe paralell telepítettem a kis tapizós ASUS omra is és ott ugyan ezt dobja...Ugyan azzala fiókkal ( de persze másik termékkulcsal ) nem léphetek be több gépre?
Jelen pillanatban nekem van 3 gépem, akkor kell csinálnom 3 microsoft fiókot? -
seger
addikt
Köszi! Sejtettem, hogy erre nincs megoldás!
Még kérdeznék!
Belefutottam egy olyanba, hogy egy legális kóddal van telepítve 4db pc. Valószínű klónozott rendszerek, kulcs kiolvasáskor lepett meg. Pedig mind a 4 géphez van külön kód. Ilyenkor csak aktiválásnál annyit teszek, hogy kiválasztom másik termékkulcsot adok meg? Módosul és rendben lesz? -
King Unique
titán
válasz
Marci112233 #112363 üzenetére
Ha már gyárilag W10 Home kiadást adtak ahhoz a laptophoz, akkor alapesetben azzal kellene használni. Ha mindenáron Pro kiadásra akarsz váltani, akkor veszel ahhoz termékkulcsot, mert a PC-hez kapcsolt licenc egyszerre azon és a laptopon nem igazán lesz használható, pláne ha OEM. Ha Retail, az más, az hivatalosan átvihető egyik hardverről a másikra, de alapesetben ott is egyszerre csak az egyiken használható. Amúgy meg lásd licenc ügyben az ebben a válaszban leírtakat.
Ha Home kiadás van/lesz telepítve a laptopon, akkor a Pro kiadásra váltáshoz nem feltétlen kell újratelepítés, megoldható közvetlenül is pl. másik termékkulcs megadásával. Meg az újratelepítésnél BIOS OEM kulcs esetén amúgy is trükközni kellene a EI.cfg and PID.txt módszerrel, hogy megoldható legyen a gyári Home helyett más kiadás kiválasztása, telepítése. -
VÁMpír
aktív tag
Találkozatatok már a keysworlds.com oldaon vásárolható Win 10 kulcsokkal?
Ez legálisnak számít, működik?(Magánszemély gépre)
-
törölt tag
Az új már rendesen írja ki? (slmgr /dli parancs) Software-codes? Ismerem. Nem meglepő Volume MAK kulcsot kaptál tőlük olyan áron, a házi garanciájuk annyiból áll ha a Microsoft lelövi a kulcsot, akkor kapsz tőlük másikat amivel egy darabig újra (user szempontból remélhetőleg minél tovább) aktivált lesz a rendszer.
-
törölt tag
Mert nem eredeti? Pár eurós kulcsról van szó? Akkor azért. Amíg a Microsoft nem lövi le aktivált marad a rendszered. Rendes retail esetén helyesen írja ki.
VGYke: legegyszerűbb, állíts be párszor új képeket és akkor kikopik abból a gépházas listából ez a nem kívánt elem, vagy tedd át képek helyett reflektorfényre a záróképernyőt
-
King Unique
titán
válasz
seger #112193 üzenetére
Az ingyenes upgrade, illetve kulcsos telepítés W7 és W8.X rendszerekre vonatkozott, azoknál opció. Vagyis a Vista esetében értelemszerűen nem, sőt soha nem is volt, ahogyan pl. az XP-nél sem, még mielőtt az lenne a következő kérdés...
-
ƵøŁĭ
veterán
Kulcsot mostanság hol szoktatok venni?
-
Zoz
őstag
válasz
Tiger. #112213 üzenetére
Most Win7-ről van szó, vagy Win7-ről frissített 10-esről? Ez utóbbi esetben nem fogod megtalálni az eredeti kulcsot, a frissítés folyamatán egy általános sorozatszám kerül be a registrybe, a programok csak ezt tudják kiolvasni. Az aktiválás ténye a Microsoft szerverén van eltárolva, az alaplap azonosítója alapján.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Winnie The P #112206 üzenetére
Azzal is néztem. aida és az is teljesen más kulcsot ir, azért lenne fontos, mert van egy gép amire raktam win7-et, és tudom, hogy jogtiszta, csak a kulcsra nem emlékszem.
-
Tiger.
nagyúr
Egy valamit nem értek, az aida kitudja olvasni a serial kulcsot, de tök mást lát, mint ami valójában van, nincs oilyan ami azt látja amivel aktiváltam?
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Pyttawrx #112035 üzenetére
Szia,
BIOS secure boot [kép] Disabled
boot option [kép] UEFIKing Unique Dzsolo (#112031)
King Unique
nagyúr
Ha most vetted vadonatújan az SSD-t, akkor az gyárilag inicializálatlan és particionálatlan, alapesetben nem kell se formázni, se konvertálni, semmit. Ha a telepítés típusa (UEFI), azokkal kapcsolatos beállítások stimmelnek, akkor kiválasztani telepítési célként, aztán tovább. Meg a 860 EVO sorozat, ha jól tudom csak SATA-s, nem M.2 NVMe, vagyis semmi extra, nem kell spéci driver hozzá.
Az nem derült ki, hogy a W10 ISO, telepítő honnan van, de ha nem gyári, akkor nem ártana olyan ISO-val próbálkozni, meg esetleg máshogyan kiírni. Valamint az SSD-t másik SATA-porthoz csatlakoztatva is kipróbálni a telepítést, szükség esetén frissíteni a BIOS-t, stb.Igen most vettem az SSD-t és SATA csatlakozású. Az a baj, hogy nincs meg a telepítési cél, azaz nem látja a Windows telepítő az SSD-t Eredeti Microsoft telepítő sem látta de a Rufus-os sem. Az SSD-t már 3 sata portra tettem, annyi hogy az eredeti telepítővel csak egyszer próbálkoztam mert az MBR-es volt utána tértem át a Rufus-ra, sajnos nincs hozzá friss bios.
Egyébként nem érdekelne az egész maradna az 1TB-os SSD a rendszer erről meg torrenteznék, de a sok Steames játék miatt kellene hely, mert állandóan át kell helyeznem fájlokat a C meghajtóról. Illetve az előző Win 10-em OEM-es volt és csak az SSD került át az új gépbe emiatt a Win10 állandóan világit hogy aktiváljam. Másik kulcsot nem fogad el. Újratelepítés után viszont Retail kulcsot fog kapni.
Az a baj, a környéken egy rendes PC-boltot nem tudok mert simán bevinném, hogy oldják meg.
Az EFI-t futtassam? [kép]
Most neki fogok csak MCT telepítővel, az összes variációt újra végig viszem.
-
válasz
King Unique #111998 üzenetére
Sajnos eddig még nem jött össze. A leírás tökéletesen működik valóban, csak a konvertálási művelet kékhalállal megszakad. Azaz se nem titkosított se nem titkosítatlan állapotban. Innen game-over se a helyreállítási kulcs se a jelszó nem segít, csak az újratelepítés. Már 2x is próbáltam. Hasleo WinToUSB-vel telepítettem. Másodjára csinált külön 100M partíciót is, de sikertelen. Amíg nem akarom bitlockerezni a C-t addig minden OK.
Esetleg személyes tapasztalat? Te mivel csináltad (ha csináltál ilyet)? -
nofi
addikt
Sziasztok!
Windows 10 Home retail licenszet használtam OSX Bootcampben. Most elhagyom az OSX hajót és a licenszemet vinném tovább egy PC-re. A Bootcampben deaktiváltam a termékkulcsot, de a frissen telepített Windows azt írja, hogy ez a kulcs aktiválva van még és más használja. Hívtam az ügyfélszolgálatot, de csak egy automatáig jutottam, aki el akarta magyarázni hogyan kell aktiválni...
Mit lehet ilyenkor tenni? -
Geth
veterán
válasz
st3v3np3t3r #111826 üzenetére
Ha még nincs ledarálva a Win7 és elindul, keress rá arra hogy GenuineTicket módszer vagy gatherosstate.exe
Pár gépen én is használtam még az első Win10 verziónál (az se ma volt), az még semmilyen régebbi Win-hez tartozó kulcsot nem fogadott el.
Erős a gyanúm, hogy a ma is működő aktivátorok is ezt a kiskaput használják ki -
válasz
st3v3np3t3r #111825 üzenetére
Az első évben bármilyen aktivált 7-8 ból aktivált 10 lett (tudtommal az illegális aktivátorosok is kulcstól függetlenül), de erről már lekéstél, ez a vonat elment.
Ma már csak eredeti 7-8-10 kulcsra aktiválódik be. -
st3v3np3t3r
nagyúr
a showkeyplus-szal megnéztem az alján lévő kulcsot, arra invalid key-t írt, a win7pro-ból visszafejtett kulcsot pedig vélhetően eredetinek látta, mert beazonsoította a kulcsot hogy win7pro oem, a gépen vista logós matrica van, egyes oldalakon vista home premium van írva
a win7pro kulcsot nem fogadta el a win10,gyanítom azért mert csak vista>7 upgrade kulcs
-
törölt tag
válasz
Pyttawrx #111793 üzenetére
Összevissza vannak a cikkek, ránézésre ezek gyakornokok két soros "cikkei" a napi.hu azt írja a computerworld írja, de a linkelt cw "cikkben" semmi ilyesmi. Ha lenne is benne mindegy, mert amit a microsoft ír az lenne lényegesebb, nem? Náluk papíron már megszűnt korábban a lehetőség. Erre nem gondolt a magyar tech sajtó. Lényeg, jövő héten kampec a win7-nek és elvileg már lejárt microsoft részéről az ingyenes frissítési lehetőség, gyakorlatban még mindig elfogadják a hetes, nyolcas kulcsot win10 telepítéskor. Még mindig jobb ez így, mint a warez aktivátor vagy az ezerötszázért msdn kulcsot áruló csalók támogatása.
Igazából a kérdés vajon 14-e után ez a kiskapu is megszűnik, vagy utána is elfogadja a win7 kulcsokat? Majd kiderül. Ahogy win7 idején is voltak végsőkig kitartó (és még azután is) xp userek, most is olyasmi lesz ha még marad 20% win7 tábor az már nem is akar direkt spéci szoftver miatt vagy már annyira régi a vas nem tud. (pár régi laptoppal találkoztam amire win10 17XX build még felment, a 18XX verzió már könyörgésre se) A vállalatok pedig fizethetnek plusz biztonsági támogatásért.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Jelenleg még nem nagyon akar működni ez az ingyenes hivatalos 7ről 10re frissítés.
Egy ismerősöm áthozta a HP Pavilion DV7-es laptopját. Ennek bios-ába van égetve egy Vista licenc, de a gépen windows 7 pro futott. A Win7 egy update után teljesen megadta magát, beragadt 100%-on, se előre,se hátra. Kinyertem a Win7Pro kulcsot, A ShowKeyPlus-szal visszaellenőriztem a kinyert kulcsot, Win7Pro Oem:slr. Ezt a kinyert kulcsot nem fogadja el a Win10Pro... Most nekifutok Win7telepítéssel... -
krealon
veterán
válasz
AeSDé Team #111781 üzenetére
"Van egy HP x360 1030 G3 notebook-om, amelyben van egy 256GB-os SSD. Az erre gyárilag telepített Windows 10 valamilyen csoda módon BitLocker-rel van letitkosítva, a gép beindításakor azonban mégsem kell megadnom semmilyen jelszót. Itt valamilyen hardveres kulcs szagot érzek."
A TPM-ben tarolodik a kulcs.
Ha van Microsoft fiokod (Skype, hotmail, OneDrive), akkor ott is eltarolodik a kulcs.
De legjobb ha feirod magadnak."Na most én szeretném lecserélni az említett SSD-t egy nagyobb, 512GB-osra. Ez esetben elég, ha valamilyen eszközzel (pl. Macrium Reflect, vagy dd
) egy image-et csinálok a régi SSD-ről, majd azt visszaállítom az újra"
A dd masolat mukodik, de az uj drive-ot nem fogja automatikusan nyitni a TPM-ben tarolt kulcs.
A Reflect fajlrendszer szinten dolgozik, a Bitlocker nyitast nem tudja megoldani.A korrekt (biztosan mukodo) klonozas:
1,powercfg -h off
(hibernalas kikapcsolasa, hogy a gyorsinditassal ne lehessen szetcseszni a fajlrendszert)
2, Bitlocker unlock
2a, Ha kisebb a celmeghajto, akkor csokkenteni a particionalt teruletet, hogy raferjen az uj eszkozre
3, Macrium WinPE-rol klonozas (Win10 19H2-tol a 7.2.valahanyas verzio hasznalata szukseges)
4, uj meghajto particionak novelese / athelyezese, ha szukseges
5, Bitlocker aktivalas az uj eszkozon
6,powercfg -h on
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Pyttawrx #111797 üzenetére
Elfelejtettél egy kulcsszót! Azt, hogy : szerintem
Az, hogy TE így gondolod, nem így van. Nagyon más a valóság ! Amikor maga a nyomoronc rendszergazda a rendszertelen
Pont a héten volt róla szó, hogy mennyi lemorzsolódott, mert a tudásuk elégtelen volt. De valahogy belefértek anno a mennyiségi képzésbe.
Hidd el, nagyon sokan csak használják a gépeket, foggalmuk sincs magáról az informatikáról beginner szinten sem. Nem véletlen lesz most majd szigorítás. De tessék informálódni. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Van egy HP x360 1030 G3 notebook-om, amelyben van egy 256GB-os SSD. Az erre gyárilag telepített Windows 10 valamilyen csoda módon BitLocker-rel van letitkosítva, a gép beindításakor azonban mégsem kell megadnom semmilyen jelszót. Itt valamilyen hardveres kulcs szagot érzek.
Na most én szeretném lecserélni az említett SSD-t egy nagyobb, 512GB-osra. Ez esetben elég, ha valamilyen eszközzel (pl. Macrium Reflect, vagy dd
) egy image-et csinálok a régi SSD-ről, majd azt visszaállítom az újra, vagy így megtörik majd a mágia és nem lesz képes bebootolni a titkosított rendszer?
-
crocy
tag
válasz
King Unique #111663 üzenetére
nem talaltam matricat. viszont a ProduKey-vel megvan a kulcs!
akkor igy megy a tiszta telepites es akkor utolagosan ezt irom be manualisan a win 10-nek regisztralasra.
thx a lot!!!! -
King Unique
titán
válasz
crocy #111661 üzenetére
Egyrészt a termékkulcsot a gépen lévő matricán kellene megnézni, ha van olyan. W7 alól meg pl. a ProduKey programmal lehet kiolvasni. W10 upgrade után digitális licenc esetén felesleges, mert akkor a Generic Key van bent a rendszerben.
"setup key bekeresnel skip, majd utana automatikus validalas"
Ez, illetve az automatikus aktiválás egyrészt akkor működik, ha 1x már telepítve és aktiválva lett azon a gépen a W10, van digitális licenc. Másrészt akkor, ha UEFI BIOS OEM kulcs van, de akkor az aktiválási képernyő sem fog bejönni telepítésbél, automatikusan a kulcsnak megfelelő Windows 10-kiadás kerül telepítésre és aktiválásra.
Ha egyik előbbi sincsen az adott gépnél, akkor clean install esetében értelemszerűen meg kell adni az előzőleg kiolvasott/eleve ismert W7 termékkulcsot, vagy utólag a gépházban. -
King Unique
titán
válasz
crocy #111653 üzenetére
Közvetlen W7/8.1
—►
W10 upgrade-et a személyes fájlok, alkalmazások stb. megtartásával a frissítési segéddel/MCT-vel/felcsatolt ISO-nál setup.exe futtatásával lehet csinálni. Ha "tiszta" telepítés a cél pendrive-ról, akkor az nem upgrade, hanem új telepítés a 0-ról.
Amúgy igen, az utóbbi is működhet, meg a 1511-es verzió óta amúgy is elfogadja a W10 telepítője közvetlenül a W7/8.1 kulcsokat. Vagyis nem, nyilván nem kizárólag csak az MCT és társai eszközök használatával lehet ilyen módon W10-re váltani. Plusz nem is muszáj feltétlen megadni a telepítésnél a termékkulcsot, lehet akár szkippelni is és utólag bepötyögni a gépházban."az elsö gepnel(amit elsö körben csak updateltem) lesz egy hattertar(hdd-röl ssd-re) ill. memoria csere. a hardver csere ellenere, akkor erre a gepre is mehet ugye az MCT-vel keszitett szüz telepites, fel fogja ismerni automatikusan a licencet?"
Ha eleve tiszta telepítés volt a cél, akkor teljesen felesleges volt az MCT-s upgrade-et eljátszani, mehetett volna egyből a W10 clean install W7/8.1 kulcsával, lásd az előbb leírtakat... A licencnél, illetve digitális licencnél pedig hardvercsere szempontjából leginkább az alaplap számít, ellenben a HDD/SSD, meg a RAM cseréje nem, az még belefér. Azt pedig világosan leírja a Windows 10 telepítője az aktiválásnál, hogy újratelepítésnél - vagyis ha 1x már telepítve és aktiválva lett azon a gépen a W10 - nem kell újból megadni a termékkulcsot, ott a nincs termékkulcsom lehetőség.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Kezdő vagyok #111540 üzenetére
Itt írta nekem valaki, hogy sokan vesznek onnan kulcsot, és az az illető is vett aki adta ezt az oldalt,és, hogy neki sincs semmi gondja az innen szerzett kulcsokkal, és működnek ahogyan kell.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok Van egy win7 home premium cd m legális kulccsal. Ha telepitek win 10-et ugyanarra a gépre,a win7 kulcsát el fogja fogadni?
-
törölt tag
válasz
Lauda #111228 üzenetére
Azok fordítják a támogatási oldalakat, akik a rendszert is.
Angol linken nem múlt időben írják: The specific end of support day for Windows 7 will be January 14, 2020.
zolee001: teljesen meglepődtem letiltották a kulcsot, hiszen itt azt olvastam egyesektől, hogy tuti rendben van, mert az emag pozitív vélemények száma számít
érthetetlen a Microsoft ügyfélszolgálat miért nem fogadja el ezt a szakszerű indoklást
dogpatch06: tápegységgel minden rendben? VGA driver friss? A flash-nek felejtősnek kéne lenni már régóta, másik böngészőt is próbálj és reklámszűrőt is akár (ublock origin vagy adguard kiegészítő) Eseménynaplót is nézz! Az nem normális egy Guardiantől a gépnek KO lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest