- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Powerbank topik
- Monitor hiba topik
- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumi
aktív tag
sziasztok !
kis segítségre lenne szükségem, nem tudom frissíteni a win10 x64-em (eredeti!), Kb., július vége óta nem ment fel rá frissítés; "0x80070008" a hibakód, neten több megoldást találtam erre a problémára de nem működnek -elméletileg ez egy memóriatúlcsordulási hiba okozza - .valaki találkozott már ilyennel ? (rendszer ssd meghajtón van 25gb hely; a jelenség az az hogy feldobja win hogy van frissítés, rányomok letölti, újraindul majd kiírja hogy nem sikerült telepíteni.
Próbáltam manuálisan leszedtem 900mb os frissítést, végigfut a telepítő majd újraindítás után szintén közli hogy nem sikerült a frissítésesetleg ötlet rá ? (comodo tűzfalam van, próbáltam uninstallálva is ugyanez a helyzet)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest