Hirdetés
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Üdv! Valaki felhomályosítana miért maradt ott a frissítés szöveg. Miután rendben lefrissített már kb. 5 ször újraindítottam de nem történik változás. Mondjuk a gép működését nem befolyásolja....
Valamint érdekelne, hogy a windows pro mennyivel stabilabb jobb mint a home. Ez a gép megérdemelne egyet. Sajnos van vagy 5 licenszem bitdefender kerish doktor Emisoft Avg pc tune up revo pro éves, és mégis néha eldobja magát a rendszer. Főleg ha töltök és játszom egyszerre. Mármint most pld originról töltöttem Mass effect 4 et azt is BUG miatt kell újraraknom, hogy a fene vigye el őket. Dead space 3 hoz megvettem minden kiegészítőt és most nem tudok vele játszani. Aztán rákerestem és külföldi oldalakon is szapulják emiatt az EA-t downloading kontent azt ott megakad. Ez ellen mit lehetne tenni? Tűzfalamat megnéztem.. A windowsosat még nem. De ez tömeges jelenség. Egyik kedvenc játékom. Erre kiderül még ráköltöttem egy 10 est. azt nem lehet vele játszani Bravo EA. A Mass effekt 3 ba meg ottmarad az egér befagyva a képernyő közepén. Amúgy fut mint a villám 3840x2160 ultrán is. De egér középen... Miért pont ezek csinálják a legjobb játékokat nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest