Hirdetés
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Nos nekem van egy problémám,már meg kerestem vele az asust van egy asus xonar u5 hangkártyám aminek vban egy segédprogramja a sonic studio amiben lehet profilokat állítgatni.Én a zenéhez filmhez játékhoz is külön profilt használtam de egy ideje már csak egy féle hang jön az alap mert a sonic studióban semmit sem lehet állítani.Egy hónapja basztatom az asust hogy mi lehet a gond nagy nehezen kaptam egy választ aminek felét már megcsináltam de nem segített.
Ők ezt írták
"Meg kellene próbálni az egész xonar u5-s eszköz eltávolítását a rendszerből minden program és driverrel együtt, majd ha ez meg van akkor a gépet ujra kell indítani.
Ha ez megvan akkor ujra frissen fel kell telepíteni mint a drivert mint a programot a készülékhez.Nagy valószínüséggel valamilyen microsoftos frissités okozhatja a galibát, úgy hogy ezek a folyamatok megvannak akkor célszerű letiltani a rendszerben, hogy a Windows autómatikusan hozzá nyulhasson a driverekhez és frissitse öket."
a driver telepítés párszor már meg volt,de már nem ér semmit,a profilvban bármit állthatok semmi változás a hangban,eddig legalább böngészőben volt csak a windowsban nem most már sehol.Melyik windows frissítés keverhetett vajon be?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest